Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy ismerősöm akinek van...

Van egy ismerősöm akinek van egy kutyusa,és mostanában folyton csipás a szeme,és azt mondta olyan mintha nem lenne kedve,valakinek hasonló tapasztalata?

Figyelt kérdés

A kutyus egy bishon,tehát kicsi,fehér. Mindig olyan kis eleven volt,és élénk. Többször is voltam náluk látogatóban.

De mostanában az ismerősöm nagyon el van keseredve amiatt,hogy a kutyusának nincs kedve. Valakinek bármilyen tapasztalata,hogy mitől lehet a kutyus ilyen állapotban? Ez a barátom nagyon szomorú a kutyusa helyzete miatt,nem szeretné elveszíteni. Fontos elmondanom,hogy magától nem tudná állatorvoshoz vinni,csak a szülei által. Leírom ezt,hogy jobban átlássátok a helyzetet.

A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!

szept. 20. 15:34
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Hat pedig el kene vinni orvoshoz, addig nem lehet mit mondani.

Gondolom te is gyerek vagy, esetleg a szuleid nem tudnak ebben segiteni? Beszelni a szulokkel peldaul.

szept. 20. 15:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Azzal nem lenne gond. Ő meg tudja mondani a szüleinek,hogy vigyék el,de szerintem csak tényleg akkor vinnék el,ha komoly baja lenne a kutyusnak. Bár,én nem tudom.
szept. 20. 15:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A kutyak nem tudnak beszelni, szoval betegseg jele pl a kedvtelenseg, csokkent etvagy.

Bar az en kutyam legutobb pl nem is kedvtelen volt, szimplan furcsan viselkedett, olyat csinalt; amit soha nem szokott. Tenyleg mindenhova kovetett a hazban es nem volt hajlando leulni vagy lefekekudni. Allt vagy jarkalt.

Evett-ivott, jatszott, de ezt csinalta mellette egesz nap.

Kiderult, hogy sulyos hugyholyaggyulladasa van. Eleg komoly volt. Szoval ha furcsan viselkedik a kutya, orvoshoz kell vinni 🤷‍♀️

szept. 20. 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:
73%

Egy biztos, kamillával semmiképp ne kenje, mert az szárít. Szerintem valami szemcseppet ír fel neki a doki vagy ilyesmi, de tényleg el kéne vinni. A csipa azert elég kőnnyen el tud fertőződni hosszabb távon, jó lenne ha nem menne rá a kutya látása. Most nincs közvetlen életveszélyben, de könnyen romolhat a dolog.

Amit mondjon a szülőknek, hogy mindig sokkal könnyebb és olcsóbb is csírájában kezelni valamit mint kivárni míg rosszabb lesz. Ha a kocsidban elromlik valami akkor is érdemes minél hamarabb megjavíttatni, mint várni és reménykedni addig, míg a hibás alkatrész tönkre nem tesz valami mást is.

szept. 20. 17:56
 5/5 anonim ***** válasza:
38%
Vigye el orvoshoz! Minek kellett kutya, ha nem akarja normálisan tartani? Ha ennyire nem vigyáz rá? Ne kifogásokat keressen, hanem vigye orvoshoz! Vagy keressen neki normális gazdát, aki törődik vele.
szept. 23. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!