Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért bunkók a menhelyi...

Miért bunkók a menhelyi dolgozók? Képtelenek a feltételeik?

Figyelt kérdés
Én megértem, hogy iszonyú stresszes lehet egy menhelyen dolgozni, nem is bírnám de az utóbbi hetekben 2 menhelyen is jártunk és mindegyiknél borzalmasan bunkók voltak. Olyan lekezelő stílusban beszéltek velünk mintha nem is emberek lettünk volna. Egyik helyről sem hoztunk kutyát mert nem találtunk megfelelőt, de nagyon rosszul esett. Szerintem jót tenne egy kis kedvesség a gazdi jelöltek felé. A másik az, hogy mivel nem találtunk ezeken a menhelyeken nekünk megfelelő kutyát elkezdtünk messzebbi helyeket is nézni és némelyiknél olyan feltételek vannak, amik szerintem elég meredekek pl. Én nem szeretném, ha egy idegen ember bejönne a lakásunkba körülnézni, hogy jó helyre kerül e a kutya.
aug. 9. 19:09
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
#40 oké, de gondolom megérted hogy bemondásra nem hiszik el hogy atombiztos kerítésed van. Minimum hogy képeket mutat róla az ember.
aug. 14. 09:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!