Miért bunkók a menhelyi dolgozók? Képtelenek a feltételeik?
Találkoztam olyan menhellyel, aminek a tulajdonosa álomvilágban élt és minden kutyának csak az álom gazdát kereste. Arra nem gondolt, hogy nagyon sokkal több a gazdakereső kutya, mint az álomgazda, és ha már egy "elég jó" gazdához kerül a kutya, akkor is jobb sorsa lesz, mint a menhelyen. Persze a felsőbbrendűség meg a lekezelés nála is megvolt.
A másik meg szimplán sunyi és arra játszik, hogy minden kutyát külföldre vigyenek el. Úgy tudom, onnan költségtérítés címén csurran-cseppen némi pénz. Persze a neten sírnak mind, hogy nem tudják gazdásítani a kutyákat.
Hát nekünk már volt egy kutyánk mikor egy másikat örökbe akartunk fogadni. Ki is néztük az oldalukon, odamentunk, kihoztak nekünk, össze is tudtuk ismertetni a kutyankkal. De mind láttuk hogy nem igazán passzolnak. A menhelyes már öreg volt, nem akart játszani. A miénk viszont nagyon szeretett volna.
Így javasoltak hogy hoznak egy másikat, és valóban, első látásra "egymásba szerettek".
Nekünk is mondták hogy majd kijonnek szetnezni, néha majd ellenőriznek stb.
De ez amúgy inkább csak teszt. Nincs erre idejük. Csak a reakciód nézik meg, mert ha kézzel lábbal tiltakozol akkor gyanús hogy rejtegetni valód van.
Mi küldtünk képeket az udvarról, keritesrol, illetve örökbefogadás után időnként jelentkeztünk és egyszer sem jöttek ki.
Szóval én nem ezt tapasztaltam, nem kell ezt olyan véresen komolyan venni
Valóban nem.
De megtagadhatják a befogadást és az örökbe adást, ha őfelaégük úgy ítélik meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!