Mit lehet ezzal a helyzettel kezdeni? Orvos miatt halt meg a kutya?
Mivel nem az én kutyám nem fogok semmit se tenni az esettel és tiszteletben fogon tartani akár, hogy is dönt a gazdája, de ki szabható e valami bírság ebben az esetben?
A szomszétom vizslájánál beazonosították, hogy szívférges. És felírtak neki egy gyógyszert az állatkorházban.
Ezzel csak az volt a baj, hogy epilepsziás rohamot okozott és tönkrettette a maját és veséjét mert 60 kg-os kutyának való gyógyszert irtak fel neki.
A helyi magán állatorvos vette ezt észre és azonnal felírt neki új gyógyszereket és vérvétellel újra beazonosította, hogy nem is volt szívférges.
Sajnos ma elpusztult mint kiderült egy szimpla rosszult kezelt hőguta miatt. 12 éves volt és egészen eddig szinte minden nap futott a gazdájával és aktív életet élt igazi minta kutya volt
Szégyen, hogy milyen hozzá nem értő emberek dolgoznak allatkorházakban. Lehet, hogy a magánállatorvos sokkal drágább, de az legalább érti a dolgát.
2.
A majdnem minden nap alatt azt értem, hoyg amikor meleg van nem futott. A hőgutát meg meg akkor kapta amikor elmentek byaralni és valaki masra bízták a kutyát. A kutya hotel a "stantítás" a törtenetben.
3.
Te meg tudod mány okoskodó idióta ember van akik mindenbe bele akarnak kötni ugy, hogy nem értik me van? 2-vel ellentetben te itt vádaskodsz
5.-re.
TE írtad: "...2 éves volt és egészen eddig szinte minden nap futott a gazdájával és aktív életet élt..." 12 éves ebbel, nem futunk! Pláne nem melegben!!!
Szakemberként írom.
6, 7
Mint írtam melegben nem futott. És azert nem írtam, hogy kapott högutát mert nem az volt a kérdés tárgya. Szanalmas, hogy milyen emberek vannak ezen csak nevetni tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!