Lebénult? A semmiből? Egy olyan problémám lenne hogy a délután folyamán mèg semmi baja nem volt a kutyámnak aztán egyik percről a másikra nem tudott felállni és olyan volt mintha lebénult volna a hátsó két lába
Szerintetek ez mitől lehet? Voltunk egyből dokinál természetesen és ő azt mondta valami gyulladás lehet
Viszont nem csinált rötgent írj gyulladás csökkentőt és azt mondta hogy ha péntekig nem javul akkor kell rögtön
Nézzünk más dokit?
Nagyon be vagyok pánikolva félek hogy valami rossz kimenetele lesz ennek…
Segítsetek! Minden tanácsot szívesen fogadok
Egyébként egy Amerikai pocket bullyról lenne szó
Nem kiabálom el mára már jobban van ☺️úgy látszik hatnak a gyógyszerek neki és már fel áll leül magától
Sétál/fut (annyi hogy még picit furán teszi a lábát és ahogy látom nincs annyi energiája de sokat javult hála az istennek 🥰)
Nem kapott szteroidot már csak itthon kap napi fél antibiotikumot 🙂
Azóta kikértem más doki tanácsát is
Azt mondta ha a jelenlegi kezelés nem működik csak akkor váltsunk
Viszont most annyi probléma ütötte fel a fejét hogy nem nagyon szeretne enni/ inni
Nem tudom ez mitől lehet
"Nem tudom ez mitől lehet"
Ez speciel olyan kérdés, amire a dokid tudna válaszolni.
Amugy valszeg az antibiotikum hazavágta a gyomrát. Probiotikumot, gyomorvédőt kap?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!