Melyik a jobb kutyaház?
Lapostetőset vagy háromszögeset vegyek? Melyik a jobb? Nekem a lapos jobban tetszik, de azt veszem ami a kutyának jobb. Illetve a földön legyen, vagy lábon álljon? Szélvédett helyen lesz, ha ez számít, de az eső esni fog rá. Németjuhásznak. Csak akkor lesz kint, ha nem vagyunk itthon, napközben, aludni bent fog a házban
konkrétat is küldhettek, ha van tapasztalat
Nekünk hajlított pala van a tetején, 2 rétegben elcsúsztatva amolyan háromszögben.
2 rétegben OSB lap a fala, közötte gyapot. Az alja kiszuperált palló, arra gyapot és 1 osb lap. A teteje 2 réteg osb lap közötte gyapot és rajta a pala.
Kb 40 kiló az egész.
4 téglára van helyezve. Kb. 25 éve csináltam, ez a kutyaház kiszolgált 3 kutyust, mind imádta. Rendesen meleg van a házban télen ugy be tudják a saját hőjükkel fűteni.
Csak egy kis barkácstudás kell hozzá, de tényleg minimális...
A teteje lehet trapézlemez is v kb bármi csak legyen lejtése.
Nekem levehető "sátortetős van, nyílás pedig nem középen, hanem egyik (bal) oldalon van. Így kényelmesen fel tud állni, és az bejárati részen oldalra helyezett "bejárat" miatt elhúzódva védett helyen is tud aludni. Anyaga fenyő, teteje levehető, lemezzel fedett. (zsindely jobb egyébként) Így könnyen tisztítható. Kivehető lépésálló extrudált nikecell lapokkal van szigetelve, ezt nyáron kivesszük. Sokszor szalmával béleljük, jól tud benne "fészkelődni" cserélhető, higiénikus.
Hasonlót ajánlok. Ha a méret érdekel pv. megirom. Ugyan ez lapostetővel (lejtéssel) is lehet jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!