Milyen konnyu, kicsire osszecsukhato kutyahazat ajanlotok 18 kilos border collie szeru kutyanak? Vonaton utazashoz kellene.
IC-re anelkul fel sem engedik:(
Olyat szeretnek, amit utazas utan osszehajthatok es bevaghatok a hatizsakomba. Nem kell nagy, a 3 ora alatt altalaban meg sem mukkan.
Semmilyet. El se fér a vonaton.
"IC-re anelkul fel sem engedik:("
Miért ne engednék fel? Szájkosár, nyakörv, póráz és teljes árú jegy. Kész, ennyi kell. Első osztályon nem mehetsz állattal, de ennyi.
Én őszintén örülnék, ha az emberek utánaolvasnának azoknak a dolgoknak, amiket nem tudnak, mielőtt még feleslegesen költenék a pénzt, majd a vonaton alkalmatlankodnának.
Az az egyetlen jó megoldás hogy nem IC-vel mész.
"a kézipoggyász mérethatárt (30x50x80 cm) meg nem haladó méretű"
Ekkora dobozba hogyan "taposol" bele egy normális méretű kutyát? Sehogy. Max úgy hogy a hasára közöd a doboz alját, a tetejét meg a hátára teszed :D
Vicces, hogy mindenki mindekit lehulyez, de hat a gyakorin vagyunk:D
A #4-est ugy ertelmezem, hogy szeretne, ha en olvasnek utana a dolgoknak, de pontosan az o linkjeben all a problema, amit a kerdesben feltettem.
Az IC-vel konkretan egy oraval hamarabb otthon vagyok, engedtessek mar meg, hogy megprobalom megoldani a dolgot.
Ne haragudj kérdező, de ne csodálkozz ha lehülyének néznek ha tényleg nem értetted meg a válaszokat. Elég egyértelműek a szabályok, linkeltem én is, meg a 4-es is.
Nem hosszú a leírás és nem csavaros jogi nyelven íródott, úgyhogy meg fogod érteni. Ha nem akkor menj orvoshoz.
Szóval a lényeg az hogy egy ekkora kutyát nem tudsz akkora dobozba beletenni amekkorát IC-re fel szabad vinnet. Vagyis nem marad más lehetőséged csak olyan vonatot választani amelyikre doboz nélkül, szájkosárral felviheted a kutyát. Ez a megoldás. Ha nagy kutyád van, akkor többet utazol. Ennyi.
Most karácsony környékén biztosan maximálisan tömve lesz minden vonat, úgyhogy ajánlom tartsd be a szabályokat, mert biztosan lesz majd valami állatgyűlölő aki csesztetni fog és szólni fog a kalauznak, úgyhogy még meg is fognak büntetni.
Nekem is van egy kifejlett német juhászom. Jól neveltebb mint egy átlagos gyakoris. Elfogadtam hogy nem IC-zünk. Még akkor sem mentem IC-vel amikor a vasútnál melóztam és haver volt a jegyvizsgáló és biztosan nem szólt volna érte. Nem éri meg vacakolni, mert ha jön az ellenőr, akkor sokba fog kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!