Borostyánt evett a kutya, ez baj?
Január 1-én arra lettem figyelmes, h a kutyám nyal vmit a földön. Mivel volt ott borostyán is, gyanus volt, h ehetett belőle. Dokihoz vittem másnap, de mivel am jól volt a kutya, evett, normális hangulatú volt, hasmenés hányás nem volt, a doki azt mondta figyeljük.
Azóta is rendben van a kutya, de ma reggelre kihányta a borostyánt, ilyen sárgás nyálkával, gondolom epe.
A reggelijét azóta szépen megette és továbbra sem látom, h baja lenne. Kakija is reggel ok volt.
Szntetek aggódjak, vigyem dokihoz, v most ezt túlparázom?
Csak azért írok mert tom, h a borostyán mérgező a kutyákra.
Belga juhász 13 éves, kb. 3-4 levelet ehetett.
5 nap után hányta volna ki a borostyánt?? Ez kizárt. Ennél sokkal hamarabb átment rajta. Ez mai, esetleg tegnap esti fogyasztás volt. És még az se biztos, hogy ez volt a hányás oka. A kutyáknál alapból se mindig probléma a hányás.
Ha rendben van a hangulata, akkor ne foglalkozz vele, csak figyeld azért.
A borostyán csak a kert elzárt részében nő, ahol szerda óta nem járt. Szval csak akkor ehette meg. Bztos, h borostyán volt amit kihányt, alig volt összerágva, könnyen felismertem. Fura is, h eddig nem jött ki.
De akkor megnyugodtam, mert lathatóan jól van azóta is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!