Lebénult? A semmiből? Egy olyan problémám lenne hogy a délután folyamán mèg semmi baja nem volt a kutyámnak aztán egyik percről a másikra nem tudott felállni és olyan volt mintha lebénult volna a hátsó két lába
Szerintetek ez mitől lehet? Voltunk egyből dokinál természetesen és ő azt mondta valami gyulladás lehet
Viszont nem csinált rötgent írj gyulladás csökkentőt és azt mondta hogy ha péntekig nem javul akkor kell rögtön
Nézzünk más dokit?
Nagyon be vagyok pánikolva félek hogy valami rossz kimenetele lesz ennek…
Segítsetek! Minden tanácsot szívesen fogadok
Egyébként egy Amerikai pocket bullyról lenne szó
Azonnal másik doki!
Túltenyésztett/szaporított fajta simán lehet “tacskóbénulás”
Nem játék :(
Amikor feltűnt hogy valami probléma van hívtam oda magamhoz és nem állt fel
Aztán oda mentem és feltűnt hogy nem tud lábra állni először teljesen le volt bénulva
Aztán egyből doki aki adott neki gyulladás csökkentő injekciót meg fájdalomcsillapítót 39 fokos láza volt kapott lázcsillapítót is
Aztán haza jöttünk és jobban lett
Mászkál mozgatja a farkát stb csak picit furán tesz a lábát és nem tud magától felállni ha segítesz neki csak akkor megy
Váltsak orvost?
5* nem kapott a doki is azt kérdezte de nem kapott semmit mostanság
Ez csak így a semmiből történt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!