Dark Canine Doberman Kennel-el kapcsolatban személyes tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Felkeltették a figyelmemet a videóik és már hosszú ideje keresek megfelelő kenneleket. Bármi tapasztalatnak örülnék. Láttam, hogy a világon szinte mindenhova adtak már el kutyust, így hátha van valaki innét aki tőlük vásárolt.jan. 6. 00:47
1/1 Gevba válasza:
Standardhez képest nem megfelelőek a kutyák(túl nagyok),egy videót, fotót vagy csak írást nem találok hogy bármilyen munkát vagy sportot végezne az állataival, olyan dobermann tenyésztőtől aki csak kiállításra jár nem éri meg kutyát venni, ill, ahogy láttam megállás nélkül kiskutyái vannak, egy rendes tenyésztőnél évente 3 alomnál többet én nem láttam,némelyik kutyának elég csúnyán van vágva a füle. Minden szempontból visszataszító tenyésztő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!