Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyire kell tartani attól...

Mennyire kell tartani attól hogy a motorosnak támad a kutya?

Figyelt kérdés

A mi településünk és a szemközti település között van egy földes út viszont egy helyen az út mellett van egy tanya. Se kerítés semmi viszont van ott egy németjuhász házőrzőnek ami kikötve sincs. Azt régebbről tudom már hogy kerítés híján az útra is gyakran elébe megy az arra közlekedőnek és ugatja, körbe ugrálja őket.

Ha valaki motorral közlekedik arra, mekkora az esély arra hogy a kutya neki is támad? Tekintve hogy valaki nem gyalog hanem motorral közlekedik valaki ami nagyobb, hangos. Egyik ismerősöm szerint ha harapós lenne akkor meg lenne kötve.

tegnapelőtt 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:
24%

Mint látszik van vessző a gépeden, könyörgöm, használd! Segítek: VESSZŐ (,) hogy. Tudom, bonyolult.

Egyébként könnyen lehet, hogy (látod, így kell helyesen használni) neked támad, ha motorral mész. És az is, hogy nem. Ismeretlenül honnan tudjuk?

tegnapelőtt 19:47
 2/5 anonim válasza:
82%
tegnapelőtt 20:02
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Persze, simán előfordulhat. Pláne mivel földes út nyilván a sebesség is alacsonyabb. És persze mindenki azt mondja a kutyájáról, hogy nem harapós, az első alkalomig. Akkor ő csodálkozik a legjobban.
tegnapelőtt 21:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én kutyám nem volt "harapós", de utálta a motorosokat. Mondjuk, ő séta közben találkozott velük, de sok munkámba került letiltani. Szerintem ha ráhagytuk volna, és kiengednénk, ő is támadná a motorosokat.
tegnapelőtt 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Röviden, tömören.

Nagy eséllyel támad

Németjuhasz esetében nem is veszélytelen 😐

tegnapelőtt 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!