Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez milyen fajta kutya? Színtis...

Ez milyen fajta kutya? Színtiszta vagy sem?

Figyelt kérdés

Illetve ezzel kapcsolatos kérdésem, hogy érdemes ilyen venni, ha félek az agresszív/harci kutyáktól illetve nem vagyok erős gazdi?

Azért kérdezem, mert hiába cuki, de valami Staffordshire szerű kutyának tűnik.

jan. 2. 20:42
 1/4 A kérdező kommentje:
jan. 2. 20:42
 2/4 anonim ***** válasza:
93%
Valószínűleg staffi-labrador keverék.
jan. 2. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A szó, amit keresel fajtatiszta, a videón szereplő kutya nem az.

Nem vagyok erős gazdi : fizikailag vagy mentálisan vagy egyik értelemben sem? Mert a kutyatartás elsősorban nem szkanderbajnokság, mentálisan kell topon lenni, következetesnek, ha kell keménynek lenni (nem fizikailag).

Félek a harci kutyáktól: ha ez a helyzet ne vegyél olyan kutyát, amiben lehet ilyen vonal, mert a kutya érezni fogja, hogy tartasz tőle és a fejedre nő. Egyébként fajtán belül is minden kutya más, lehet egy pincsi agresszívabb lesz némelyik bull típusú kutyánál. Engem legutóbb egy tacskó harapott lábszáron, hozzájuk nem kell nagy fizikai erőnlét (nekem is az van), a gazdája mégsem fogta vissza.

tegnapelőtt 00:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tűnik teljesen sárga, így színtisztának mondható.

De egyébként valami bull keverék és nem javasolt olyanoknak, akik nem erős kezűek és nem tapasztaltak.

tegnapelőtt 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!