Idős kutya viselkedésével kapcsolatban volna aki tanácsot adna?
12 éves múlt. Egy időben hordtam kutyakozmetikushoz, mikor lakásban laktunk. Akkor ő, de volt hogy én vágtam a körmét. Később kertesházban erre nem volt gondom, mert lett egy másik kutyám is, annyit rohangáltak, hogy nem kellett vágni neki. A másik kutya sajnos meghalt egy éve, az idős pedig annyira nem mozog egyedül, hogy most már olyan, mint egy kis medve, nem kopik le neki. Többször próbáltam levágni neki, de annyira bestresszeli magát, rángatja a lábát, hogy képtelenség. Elvittem kozmetikába, azt viszonylag jól tűri, de csak ha nem maradok bent vele. Viszont a körmét ő se tudta levágni. Egyébként ugyanez a helyzet az állatorvosnál is. Egyszerűen katasztrófa még egy oltás is neki.
Valakinek volna ötlete, hogy mit tudnék tenni?
Egyébként okos, szófogadó kiskutya, soha semmi gondom nem volt a viselkedésével. De egyszerűen nem viseli el, ha bármiféle vizsgálat miatt hozzá akar nyúlni bárki. Itt a környéken nem sok állatorvos van, olyan, akinek ehhez türelme lenne pedig egy sem.
Öreg kutya, öreg ember...
Hasonlóan viselkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!