Ha állatorvoshoz megyünk megbeszélni az ivartalanítást, illik megkérdezni mennyibe fog kerülni?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogy tennétek fel ezt a kérdést?tegnap 02:18
1/16 anonim válasza:
Ez nem illik / nem illik kérdése. Persze, kérdezd meg! Nem te leszel az első. Egyszerűen: “ez mennyibe fog kerülni?”
2/16 anonim válasza:
ez egy sima szolgáltatás, és a normális helyeken ki van írva eleve.
3/16 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson megkérdezni! Sőt, ha nincs árcédula, az életben sehol, semmit ne kérdezz meg, mennyi lesz. De utána ne csodálkozz, hogy még a szemed is kilopják (főleg Kelet-Európában)!
4/16 anonim válasza:
Nem illik, hanem alap hogy megkérdezed.
6/16 anonim válasza:
Mindig mindent kérdezz meg ha nem tudod mennyibe kerül. Ha keveset viszel akkor meg éghetsz. Egyébként meg annyi hogy "anyagilag mire számítsak?" nem kell ezt túlbonyolítani és ők sem sértődnek meg mert honnan kéne tudnod
7/16 anonim válasza:
Én már a telefonban az időpont egyeztetésnél megkérdeztem.
Ez nekik is természetes.
8/16 anonim válasza:
Ez nem illés kérdése. Még mindig vannak helyek, főleg kisebb rendelőknél, ahol pl. nem lehet kártyával fizetni, az átlag ember meg nem járkál a zsebében több tízezer forinttal. Ha meg nem vet szét a pénz, akkor sem árt, ha tudod, mennyi pénzzel kell készülni.
9/16 anonim válasza:
Kérdezd meg nyugodtan, én is meg szoktam, viszont néhány helyen úgy éreztem, hogy nem szívesen válaszolnak ilyen kérdésekre. Agyrém amúgy, hogy sokan nem képesek egy aktuális árlistát kirakni. Kedvencem eddig egy dp szűrés miatti időpontegyeztetés volt, felhívtam őket, mondták, hogy írjak e-mailt, ott is megkérdeztem, hogy kb mennyibe kerül mindennel együtt és annyi volt a válasz, hogy nem tudnak pontos összeget írni...
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor nyugodtan megkérdezem.
Anyámtól tanultam el még gyerekkoromban, hogy ha ilyesmit megkérdezünk az cikk, mert azt figják hinni nincs pénzem.
tegnap 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!