Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egyetértesz azzal, hogy...

Egyetértesz azzal, hogy kutyát csak az tartson aki a gyógykezelésére akármekkora összeget képes rá szánni?

Figyelt kérdés

Nyilván azzal én is egyetértek, hogy aki az oltatására is sajnálja a pénzt az ne tartson kutyát, na de a kutyusoknak lehetnek komoly problémái. Akár szívritmuszavar ami pacemaker beültetést is indikálhat ami már több százezres ha nem milliós tétel.

Aki ilyenekre sajnálja a pénzt az ne tartson kutyát?

febr. 22. 23:25
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
21%
A kérdés hülyeség, a válaszok csak azt jelzik, még mennyi k*rva sok szabadidővel rendelkező gyökér van ezen az oldalon, annak meg külön gratulálok, aki először összemosta a gyerekvállalást a kutyatartással, mert ő volt a legnagyobb hülye. Tudod, más az egészségügyi ellátórendszer ember és kutya esetén. Meg kutyát vehetsz ideggyenge szaporítottat is az állatkínzó telepről 20 ezer forintért, mert elhiszed, hogy a kedves nyugdíjas házaspár, aki átadja, ténylegesen a gazdi, miközben a gyereket mondjuk te csinálod meg, és már a terhesség során folyamatos orvosi vizsgálatok vannak. Ha te ezeket össze tudod hasonlítani, azzal csak annyit mondasz, hogy végtelenül buta vagy.
febr. 23. 14:31
 42/61 anonim ***** válasza:
#41 tehát ezzel azt akarod mondani hogy...?
febr. 23. 14:41
 43/61 anonim ***** válasza:
#42 Azt, hogy semmi köze a "kutyámra mennyi pénzt szánok ha ilyen-olyan betegsége van" (válaszokon látszik amúgy, hogy semmi árnyaltság nincs abban, milyen baja lehet egy kutyának) ahhoz, hogy a gyerekéért mit tesz meg az ember. Ne mondjál már olyanokat, hogy "kutyára nincs néz, bezzeg gyereket szülnek az emberek". Konkrétan nincsenek jelzők arra, hogy ez mennyire felháborító, tudatlan, gyökér hozzáállás az élethez. De hát aki ilyet mond, annak a létezése mutatja, hogy bizony bárki vállalhat gyereket, elvégre te is megszülethettél.
febr. 23. 14:49
 44/61 anonim ***** válasza:
#44 akkor láthatólag nem érted hogy mit írtam, valószínűleg rosszul fogalmaztam.
febr. 23. 14:51
 45/61 anonim ***** válasza:
#45 Valószínűleg.
febr. 23. 14:56
 46/61 anonim ***** válasza:
13%
Uristen mar a kerdes is ugy baromsag, ahogy van, mar bocs. Regen szerinted hordtak a kutyakat orvoshoz? Ugyan mar. Megse volt semmi bajuk. Felejtsd el a bolti hulladek tapokat (a draga fajta ugyanugy hulladek, nem csak az olcso, az osszes a szemettelepre valo), felejtsd el az oltasokat, gyogyszereket es etesd csak hazilag fozott hussal a kutyat, elvegre azert husevo. Semmi baja nem lesz. Regen szerinted hallottak az emberek kutya rakrol meg kutya pacemakerrol?? Az allatorvoslas is csak egy oriasi business, pont mint az ember orvoslas! Terjetek mar magatokhoz az agymosottsagbol.
febr. 23. 16:15
 47/61 anonim ***** válasza:
78%
#47 Ha ugyanaz a 3 pipás vagy, mint az eddigiek, akkor csak szólok, hogy remélem, nem blackjackezel igazi pénzzel, mert nagyon rosszkor duplázol. :D
febr. 23. 16:31
 48/61 anonim ***** válasza:
48%

#47 a 47. te vagy, szóval jobb ha pontosabban jelölöd hogy kinek válaszolsz. Pl a valaszod szól is valamiről, nem csak próbál oltani nem sok sikerrel.

Mi kutyánk is hasonló helyzetben volt, amíg a bolti kaját kapta, tiszta kiütés volt véresre harapdálta a bőrét, foltosra tépkedte a szőrét. Rakos is volt, vagy egy vagy ket eltávolító műtettel lettek eltavolítva az emlői. Minden ilyen problema megszűnt mikor teljesen leálltunk a bolti kajáról. De azt se momdta senki, csak az volt a tapasztalatunk hogy akkor rágja magát ha ilyen kaját kapott.

febr. 23. 19:51
 49/61 anonim ***** válasza:
100%

#48 Igen, az allergia tünetei. Viszketés, kiütés, szőrhullás, bőrpír, korpásodás, stb. kutyáknál az emberrel ellentétben az allergiás tünetek nem fulladás, meg dagadás, hanem leginkább a bőrt érintő tünetek. Azt nem mondom, hogy a bolti kajánál nem lehet egészségesebbet kapni és nem is akarom dicsérni, hiszen én is főztem a kutyámnak, de szerintem találtál volna olyan bolti kaját, amire nem allergiás.

Az emlődaganat növekedését egyébként a hormonok indukálják, nem a kaja, ez is egy ok, amiért ajánlják, hogy ivartalanítsák a kutyákat. Az enyém sem volt ivartalanítva, kétszer volt méhgyulladása és kétszer műtötték emlődaganattal, én személy szerint megbántam hogy nem lett ivartalanítva. Bár azt be kell vallanom, hogy 8 évig nem volt ilyen jellegű problémája.

febr. 23. 20:41
 50/61 anonim ***** válasza:
Mondjuk nálam kutya még nem kapott bolti kaját...
febr. 24. 01:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!