Egyetértesz azzal, hogy kutyát csak az tartson aki a gyógykezelésére akármekkora összeget képes rá szánni?
Nyilván azzal én is egyetértek, hogy aki az oltatására is sajnálja a pénzt az ne tartson kutyát, na de a kutyusoknak lehetnek komoly problémái. Akár szívritmuszavar ami pacemaker beültetést is indikálhat ami már több százezres ha nem milliós tétel.
Aki ilyenekre sajnálja a pénzt az ne tartson kutyát?
#28 És ha becsapódna egy meteor, támadna a Tűz Népe, és kitörne a zombiapokalipszis?
Miért ne lenne a föld alatt, vagy miért ne lenne hitel?
Haza tudom vinni a munkát hétvégére, tudok vállalni másodállást, tudok pénzt keresni a neten. El tudom adni a fél ruhatáramat, és a többi nem életfontosságú cuccaimat, például az ékszereimet, gyűjtői cuccaimat.
Kérek segítséget a neten - cserébe tudok mondjuk rajzolni, vagy megtanulni valamilyen más művészeti ágat. Ingyen koldulni azért nem akarok, még ebben a helyzetben sem.
#33 tehát ha kapsz egy 100.000.000 ft-os számlát, az sem okoz gondot.
akkor a gyereked szerencsés hogy ilyen jó helyre született.
#34 Figyelj, fiatal és egészséges nő vagyok, káros szokásoktól mentesen.
A feketepiacon egy jó vese elmehet 50 millióért is a gugli szerint. Ha minden part szakad és kifogyok minden opcióból, akkor eladom akár mindkét tökéletes vesémet, ha ezen múlik a gyerekem élete. Komolyan.
Párommal majd osztozunk az övéin, vagy valami.
De ez egy nagyon extrém példa, és nem is erről szól a kérdés, szóval ejtsük a dolgot. Megoldom, így vagy úgy, és pont.
#38 nem tudom mit nem értettép rajta. Ha sokan úgy vallalnak gyereket hogy nincs meg az anyagi lehetősegük a gyógyítására, pedig a gyerekért barmit megtennének, akkor nyilvan kutyát plane tartanak. Tehát ez a válasz a fő kérdésre, az emberek többségének a véleménye az, hogy nem csak annak kelene kutyat tartania.
Persze ez a felmérés nem reprezentatív, így nem is lesz az eredmény a valósagnak megfelelő. A valóság az amo reprezentatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!