Hosszúhajú kérdése:
Hány percig tart egy tb támogatott gyógymasszázs gyógyfürdőben?
Figyelt kérdés
2023. dec. 14. 03:46
1/4 qborka válasza:
Ha jól emlékszem 20 perc,ha reumat.beutalóval mész és 2500 huf pl.a Rudasban + a belépő szintén ekörül.
Nyilván,ha hosszabb masszázst ír fel a doki,többe kerül.
Nekem semmi komoly probléma, egyszerűen az ülő munka,rossz testartás miatt kértem,de végül nem vettem igénybe.
Vidéken nem tudom milyen árak vannak,nézd meg az adott fürdő honlapján
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a részletes választ! akkor 20 perc. nem írta rá a doki, a belépő árakat mindent megnézett, csak azt nem írta hány perc. :O
2023. dec. 15. 00:25
3/4 anonim válasza:
Látom hogy már régebbi kérdés, de hátha idetéved valaki. Én tavaly ősszel kaptam beutalót egy ilyen gyógykezelésre. 20-20-20 perc volt a gyógyfürdő, vízi torna, gyógymasszázs. És 15 alkalommal kellett menni 6 héten belül.
4/4 A kérdező kommentje:
3. valóbban, voltam azóta úgy emlékszem tényleg 20 perc. köszi!
júl. 8. 01:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!