Mi a véleményed és tapasztalatod a Berni Pásztor kutyákról?
Sokat gondolkoztam, h szívesen tartanék Berni Pásztort is a jövőben, egy Leonbergi mellett.
Exeméknek volt egy fiú Berni Pásztoruk. Őt nagyon imádtam, egy bújós, játékos, izgő-mozgó energia bomba volt. Imádtam.
Arról érdeklődnék, h kinek mi a tapasztalata, milyen sztorijai vannak a Bernikkel?
Rendes neveléssel (kutyaiskola, otthoni gyakorlás), foglalkozással (játék, séta még akkor is, ha van kert) nincs gond. Légkondis vagy hideg hely kell neki. A szőrét gyakran kell fésülni.
Érdemes kis korában hozzászoktatni alap dolgokhoz a kutyaiskolában tanultakon kívül (fürdetés, fésülés, karomvágás, autóban utazás stb). Így könnyebb az élet. Egészségére nagyon oda kell figyelni (etetés, szűrővizsgálatok). Évente 2x, néha 3x is kell vinni kozmetikushoz. Ő inkább családi kutya. Kell neki, hogy bemehessen és a gazdival lehessen.
Eddig tényleg egy tökéletes kutya nekem.
Azon lepődök meg, h vannak akik "lusta" kutyaként írják le.
Amit én ismertem Bernit, le sem lehetett állítani. 😂
Néha már konkrétan sok volt. 😂😅
Amúgy tényleg álljanak már le azok akik mindenkit lepontoznak random.
Nektek mi bajotok van?
Nagyon kezd elegem lenni, h én is, meg mások is akik jó tanácsokat adnak le vannak pontozva állandóan.
Az lehet, de itt a szomszédban a csivavák is jeleznek. :)
A berni azért nagy valószínűséggel ha nyílna a kapu, akkor elfutna vagy farokcsóválva fogadná a betörőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!