Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 1 éves kistermetű kutyám...

1 éves kistermetű kutyám nyugtalan, az éjszaka felriadt, tegnap semmit nem evett. Talán a tűzijáték ijesztette meg?

Figyelt kérdés

Én szilveszter este csak 10 óráig bírtam fenn maradni. Akkor nem mutatta jelét annak, hogy fél.

Elsején még jól volt evett stb.

Tegnap hajnalban mikor felébredtem hozzá, már be volt teljesen feszülve, farka maga aláhúzva, de ha simogattam, azt élvezte, sőt a hasát simogattatta velem. Azt gondoltam fáj a hasa, adtam neki rá a szokásos emésztés elősegítő étrend kiegészítőt, gyógyiszapot.

9-kor nyit az állatorvos, de akkora már semmi baja nem volt, látszólag.

De egésznap semmit nem evett.

Most éjfélkor megint elkezdett félni. Azóta fel vagyok hozzá és figyelem.

Mit tudok még tenni?

Reggel viszem az orvoshoz, de csak 9-kor tudom leghamarabb.

Nagyon aggódom. Semmi más tünete nincs, csak nem eszik és nem találja a helyét, de nem folyamatosan mert pl most alszik, csak így fel fel riad és rémülten néz.

tegnapelőtt 00:34
 1/4 anonim ***** válasza:
67%

Mennyi idős a kutya? Szuka/kan? Ivaros?

Lehet trauma is a petárdázás, tűzijáték miatt, lehet éjjel/hajnalban riadt fel valamire és azért ilyen este. De nálunk pl. az álvemhesség is hasonlóan indult, nem találta a helyét, nem evett semmit, nyugtalan volt, nyüszögött stb.

tegnapelőtt 00:40
 2/4 anonim válasza:
100%

Szerintem pedig valami van a pocijával, amit adtál neki előző este, az segített neki. És utána már nem is kapott?

Most ezenkivul sokmindent nem tudsz tenni. Probald meg kivinni, hogy esetleg dolgat vegezhesse, es figyeld

tegnapelőtt 01:24
 3/4 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk nagy német juhászt vittük ki pisilni, amikor nagy durrogások közepette (távolabbról) megjelent a szomszédban egy-két közeli tűzijáték, persze dolgát nem végezte, de szaladt be a házba... utána sehogy sem lehetett kivinni wc-re.

Másnap nappal nem volt gond vele, de sötétben megint elbizonytalanodott és csak nehezen végezte el a dolgát.

Ezen nem segít, hogy volt, aki másnap is durrogtatott még, szerencsére nem épp' akkor, amikor a kutya is ott volt.

Kutyának, macskának ez stresszes tud lenni, de egyénenként eltérő mértékben.

...viszont nálad szerintem is inkább valami más, pl. hasfájása lehet, doki majd holnap remélhetőleg többet tud mondani.

tegnapelőtt 02:38
 4/4 anonim válasza:
Ha gyógyiszapot etetnének velem, én se ennék semmit pár napig.
tegnap 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!