Kistermetű-idegesítőhangú kutyák gazdijai: számotokra “normál” a kutyátok hangja?
Unokáméknak van két testvér meráni rotveiler (jól írtam a fajta nevüket?).
Sem őket sem a rokonságot nem zavarja sem a hangjuk, sem a virgonc viselkedésük.
Aranyosak, habár mi semmiképp sem tartanánk lakásban állatokat. Maximum akváriumi halakat.
Volt egy herétlen kutyám, szörnyen sikoltozós hangja volt. Hogy most amiatt mert nem ért meg, vagy amiatt, mert azt nem tudom.
Öreg mudim isten nyugosztalja, sose tudtam a hangját megszokni.
Ha a kutyának van egy hangszíne azzal nem igazán tud a gazda mit kezdeni,egyébként egy nagytestűnek is lehet hülye hangja pl a huskyknak is fél ugatás fél vonyítás is elég borzalmas. De én a kopók hangjától is rosszul vagyok.
Környéken van egy 20 kgos keverék kutya isten tudja milyen mix, az is visítósan ugat.
Persze neveléssel minimálisra lehetne csökkenteni az ugatásokat. Azt már egyre kevesebben teszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!