Miért lett totál elfogadott, hogy a városi kutyák szétpislik a járdát, házfalat? Szólni sem szabad, mert kikérik maguknak a gazdik.
Városban lakunk. A ház oldalt nem engedem a kutyának. Ha konkrétan semerre sincs füves rész, mert ilyen is előfordul, akkor marad az oszlop (kan kutya), de sajnos néha mellémegy, lemegy a járdára, ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni.
Ha a betonra kakil, nem csak összeszedem, de wc papírral át is törlöm, hogy biztos ne maradjon ott semmi.
Én úgy vagyok vele, hogy ez így a részemről rendben.
Én se szólok rá XY bácsira amikor egy kocsmázás után eltántorog a ház oldalához és előkapja a micsodáját és szétvizel mindent. Pedig az is büdös és ronda. Akkor most a kis mennyiségű pisiért ami mellément az oszlopnál nekünk se szóljanak mások nekünk.
Illetve lehet hogy városba nem való a kutya, de most jobb lenne neki menhelyen vagy egy falun ahol kivágják az udvarra és az a séta neki, ha sikerül kiszökni az utcára, ahol ha mázlija van, nem gázolják halálra?
45, nem általánosítottam, csak arra céloztam, hogy vannak rosszabb sorsú kutyák mint a városban élők, pl azok akiknek a gazdái kivágják az udvarra vidéken vagy a menhelyesek.
Egy szóval sem írtam, hogy minden vidéki ezt teszi, ha félreértgető voltam, bocsánatot kérek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!