Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért lett totál elfogadott,...

Miért lett totál elfogadott, hogy a városi kutyák szétpislik a járdát, házfalat? Szólni sem szabad, mert kikérik maguknak a gazdik.

Figyelt kérdés

2023. máj. 1. 15:00
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:
Kellene egy kis edukáció valamilyen kommunikációs csatornán, h a kutyatartás velejárója a piszkának az eltakarítása is. Nagyon alább adtuk az igényeinket😭.
2023. máj. 3. 10:29
 42/53 anonim ***** válasza:
48%
#41 Ez a városi ember igénytelensége, vidéken tök alap, hogy naponta legalább egyszer körbejárjuk az udvart és összeszedjük a kakit.
2023. máj. 3. 12:23
 43/53 anonim ***** válasza:
72%
Felesleges szítani a vidék-város ellentétet, a menhelyek vidéken kidobott és/vagy embertelen körülmények között tartott kutyákkal vannak tele...
2023. máj. 3. 23:05
 44/53 anonim ***** válasza:
23%

Városban lakunk. A ház oldalt nem engedem a kutyának. Ha konkrétan semerre sincs füves rész, mert ilyen is előfordul, akkor marad az oszlop (kan kutya), de sajnos néha mellémegy, lemegy a járdára, ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni.

Ha a betonra kakil, nem csak összeszedem, de wc papírral át is törlöm, hogy biztos ne maradjon ott semmi.

Én úgy vagyok vele, hogy ez így a részemről rendben.

Én se szólok rá XY bácsira amikor egy kocsmázás után eltántorog a ház oldalához és előkapja a micsodáját és szétvizel mindent. Pedig az is büdös és ronda. Akkor most a kis mennyiségű pisiért ami mellément az oszlopnál nekünk se szóljanak mások nekünk.

Illetve lehet hogy városba nem való a kutya, de most jobb lenne neki menhelyen vagy egy falun ahol kivágják az udvarra és az a séta neki, ha sikerül kiszökni az utcára, ahol ha mázlija van, nem gázolják halálra?

2023. máj. 6. 19:41
 45/53 anonim ***** válasza:
0%
#44 Jaja, mert csak a városi ember sétáltatja a kutyáját, falun nincsenek értelmes kutyatartók. Egyértelmű, nyilván az a legjobb a kutyának, ha napi 1-2 órán túl nem lát napfényt.
2023. máj. 6. 19:47
 46/53 anonim ***** válasza:
93%

45, nem általánosítottam, csak arra céloztam, hogy vannak rosszabb sorsú kutyák mint a városban élők, pl azok akiknek a gazdái kivágják az udvarra vidéken vagy a menhelyesek.

Egy szóval sem írtam, hogy minden vidéki ezt teszi, ha félreértgető voltam, bocsánatot kérek!

2023. máj. 6. 19:51
 47/53 anonim ***** válasza:
53%
De itt senki nem is mondta, hogy a városban élőnek rossz sora lenne, legalábbis alapjáraton a kérdés nem erről szólt.
2023. máj. 6. 19:53
 48/53 anonim ***** válasza:
Értem amit mondasz és köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet! További szép estét kívánok és kellemes hétvégét (vagyis vasárnapotmár, mert mindjárt véget ér a szomat)
2023. máj. 6. 19:57
 49/53 anonim ***** válasza:
#48 Viszont, és az lemaradt de kösz a pontosítást.
2023. máj. 6. 20:01
 50/53 anonim ***** válasza:
49, ❤️❤️❤️❤️❤️
2023. máj. 6. 20:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!