Miért lett totál elfogadott, hogy a városi kutyák szétpislik a járdát, házfalat? Szólni sem szabad, mert kikérik maguknak a gazdik.
Figyelt kérdés
2023. máj. 1. 15:00
31/53 anonim válasza:
Kérdező, tudsz esetleg valami megoldást is a problémára? Hova végezzék a dolgukat?
32/53 A kérdező kommentje:
Én nem tartanék úgy kutyát , h nem tudom zöldbe levinni sétálni. De elfogadom, h van olyan aki nem így gondolja. Viszont zavar a bűz, sok légy nyáron,az ellen kellene megoldás. Kerület takarítgat de lfsz, nem elégséges.
2023. máj. 1. 19:50
33/53 anonim válasza:
A sok hajléktalan nem zavar?A bulizó utcán hugyozó részegek nem zavarnak?Csak a kutyák?Van baj az agyaddal az biztos.
Ahogy írták csinálj valami hasznosat inkább az helyett hogy vitát generálsz minden áldott nap, menjél locsolni.
34/53 anonim válasza:
"Viszont zavar a bűz, sok légy nyáron,az ellen kellene megoldás."
17-es választ ajánlom figyelmedbe.
35/53 anonim válasza:
Múltkor vasárnap reggel 9 óra körül a király utca közepén végezte dolgát egy külföldi részeg fiatalember….szerintem a bűz az ilyenek miatt van
36/53 anonim válasza:
A kérdezőnek ez már sokadik kérdése ugyanebben a témában és mindig ugyanazokat a köröket futjuk.
37/53 A kérdező kommentje:
2021.dec 07-n baba témában tettem fel korábban kérdést. Linkeld már be azokat amiről beszélsz.
2023. máj. 1. 21:23
38/53 anonim válasza:
Sokszor azért pisilnek oda hiszen nem tudnak füves területre menni mivel nem lehet kutyát bevinni.Így a kutya kénytelen a járdára és egyéb helyekre pisilni.Szoktatás kérdése is.Ha a gazdinak lenne lehetősége elvinni parkba akkor nyilván nem a betonon sétáltatná.
39/53 anonim válasza:
Utolsó, azért azt lássuk már be, hogy nem kötelező ám kutyát tartani, ha egy nyomorult szabad zöldfelület sincs a közelben.
40/53 anonim válasza:
Mondjuk tényleg agyrém,hogy a városban mindenki kutyát tart (főleg gyerekpótlékként). 20 éve nem volt ilyen ocsmány budapest. Konkrét szar es húgyszag van a kutyák miatt. Mikor gyerekkoromban mentem a panelbe nagymamámhoz, nem értették azt az 1-2 lakót,aki kutyát tartott lakásban. Ma ugyanabban a panelban nem lehet ugy felmenni az emeletre,hogy 30 kutyával ne találkoznál. És ez csak rosszabb lesz. Ja es a kutyafuttatók.Ma elmentem egy mellett kb 20 méterre.Olyan húgyszag volt, hogy rosszul lettem. Az ott lakóknak kb kuka az élete,lakása, ki akar húgyszagban élni? Vannak olyan utcák már budapesten,ahol nyáron NEM LEHET végigmenni. Sokan tartanak kicsi kutyát,pl yorkit. És mivel picit szarik,fel sem szedik. Konkrétan az Árpád híd környékén van egy ilyen szarpöttyös utca. Tavaly nyáron 40 fokban mentem arra, egyszerűen nem hittem el,hogy ilyen létezik, ilyen bűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!