Így ebben a formában elfogadott ha megkötjük a kutyát?
Legalabb ne porazzal kossetek ki komolyan :D
Es minimum legyen 6 meteres a lanc, ha kistestu a kutya, mert ennel kisebb meg torvenyileg is tilos. Ha nagytestu, akkor meg minimum 8 meter.
Mondjuk nekem ez igy annyira nem tetszik, de mivel latszik, hogy amugy foglalkoztok a kutyaval, igy oke. Csak en valahogy inkabb akkor elvinnem setalni, kit jatszanek vele, aztan a kutya utana ugyis kidol, szoval bevinnem, nem kikotnem. Plusz barki bejohet igy, aztan fogja es elviszi a kutyat, mert epp olyanja van :/
Akkor meg nem lattam, hogy nagytestu a kutyus, valoszinuleg igy tenyleg nem viszik el :)
Nade a poraz nem biztonsagos kerdezo, a kutya siman szetszakithatja, elszabadulhat,gondolom max egy csomora van kotve, az is siman szetjohet. A biztonsag kedveert inkabb csinaljatok meg rendesen a helyet.
Miért írod ki a kérdést, ha nem fogadod el a tanácsaikat?
A lánc sokkal biztonságosabb, mint a póráz, mert a póráz elszakadhat, szétjöhet a csomó, amivel oda kötötte, stb. A lánc tartósabb megoldás, amíg nem lesz kerítés, nagyon max. 5000 Ft-ból kijöhetsz a lánccal, bár lehet, hogy még sokat is mondtam. Nem ártasz a lánccal a kutyának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!