Miért lett totál elfogadott, hogy a városi kutyák szétpislik a járdát, házfalat? Szólni sem szabad, mert kikérik maguknak a gazdik.
Nem nagyon igyekeztek azon, hogy több ilyen legyen a cikk óta, most ezt az újat próbálják egy helyen, azt írják a cikkben, hogy olcsóbb, mint a régi kutya WC, de azzal együtt lenne optimális kialakítani. Esetleg azt is lehetne, hogy lenne több szagelnyelős szóló új típusú, és néhányhoz lenne a régi típus is a nem jelölős kutyáknak is. Nem tudom, hogy a ZöldEb mennyire van most rajta ezen a témán, vagy majd elfelejtődik sok más dolog mellett. Én nem belvárosban élek, körülöttünk van elég zöldterület, de járok belvárosban is alkalmanként a kutyámmal, vele általában elvégeztetem a dolgát, mielőtt felszállunk járműre, aztán a belvárosban nem kell neki minden áron, ha mégis, keresi az első fát, füves részt, de aki belvárosban él, vagy turistaként, üzleti úton van itt a kutyájával, nekik nehezebb, tényleg kéne a belvárosba valami megoldás, csak ne csak szövegelés legyen.
Egyébként emberi nyilvános budi is több kéne. A régiek közül többet bezártak, alternatíva meg nem nagyon lett helyettük, esetleg plázába, gyorsétterembe lehet bemenni, ahol egyáltalán van. Én azért gyerekként még emlékszem, hogy volt több helyen WC, ahova el lehetett menni, volt, ami aprópénzzel működött, hasonlót tettek most a Blahára például, volt a klasszikus WC-s nénis verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!