Az normális dolog, hogyha valakinek lakásban vannak kutyái, akkor az egész lakásban el kell viselni hogy büdös van?
Életemben először elek 2 kutyával
2 nap után a pokolban érzem magam
Az egész lakásban ázott kutyaszag van, az ételük is büdös a konyha közepén, van egy pár hónapos, aki egy textilre pisil a nappali előtt…
Meg az én szobámban is érzem ezt a szörnyű szagot, öklendezni szoktam tőle
Az egyik kutya idős, az alapból iszonyat büdös…
Eleve depressziósan kerültem ide, most kb meg akarom ölni magam emiatt, nagyon nem bírom a szagokat
Lehet ezen segíteni egy takarítással?
Vagy ez normális dolog egy kutyás lakásban?
"már közelebb vagyok a 30hoz, mint a 20hoz"
Én már a 40-hez is. 😉 Anyukám pedig pszichés beteg, és óriási melója van a családnak abban, hogy rendes nyugdíjat kap és nem zuhant olyan állapotba, hogy hamarabb leszázalékolták volna. A gyógyszer nem elegendő megoldás, és van, hogy pont többet árt, mint használ, de a gyógyuláshoz kellesz te is. Pszichológusnál voltál már?
Ha anyukád pszichés beteg, akkor lehet arról fogalmad hogy milyen egy teher egy pszichés beteggel együtt élni, pláne ha te is az vagy…
Hát én eddig meg csak a gyógyszert nem próbáltam, de MINDENKI azt mondja hogy muszáj és nekem már az kell
Pszichológus eddig nem segített. Nem találtam jót
Nekem az anyám pont nem pszichés beteg, ellenben 4 másik közeli családtag az. Akivel most élek, ő is az és elképzelhetetlen hogy van ilyen, mint ő
A kutyaszar meg pisi most csak egy plusz nehezítés amitől meg öklendeznem is kell
Figyelj, vagy 10x leírták neked hogy takaríts ki! Tippeket kaptál, tanácsokat. Normálisakat. De csak a rinya megy tovább hogy nem bírod, behánysz, sírsz, szenvedsz. Értjük. Szar neked. De fogd fel hogy amíg csak szájkaratézol, és nem teszel semmit, addig nem történik semmi. Nulla változás lesz! Világos?
Vagy takarítasz és megszünteted, de minimum csökkented a szagokat, vagy így marad minden. Itt mindenki másnak az is szuper, mert senki se szagolja ezt a fost csak te. Nekünk tökmind1 csinálsz-e vele valamit vagy sem.
Az is csúcsszuper ha rábeszéled a szagokat hogy távozzanak. Mert a szóbeli képességeid tökéletesek. Hátha összejön, küldöm a csít!
Te írtad, hogy szedsz gyógyszert, szóval ne írd, hogy csak azt nem próbáltad. Keress másik orvost, másik pszichológust. Mivel tudom, milyen érzés együtt élni ilyen beteggel, azt is tudom, hogy amit csinálsz, az nem vezet sehova.
A szagokra is kaptál megoldási javaslatot, takarítasz vagy elköltözöl, más megoldás nincs. Nem fogjuk veled együtt szidni azt, aki ingyen befogadott az otthonába.
Nyugtatót szedek… nem antidepit…
Nem kell szidni senkit. Engem is lehetne mert nekem is rohamaim vannak, csak én legalább nem vagyok álszent és tudom hogy nehéz velem. A másik oldal szűz Máriának képzeli magát, miközben már azt is köpködi akinek szebb kutyaszállító taskaja van mint neki.. csak hogy árnyaltabb legyen a jelleme
Nehéz úgy ha egy mosatlan pohárból ügyet csinál, de a kutyaszar meg ott lehet a nappaliban
A nyugtató nem a súlyos depresszióra van.
Azt viszont nehéz elkezdeni szedni mivel rohamokat okoz…
Nálunk nincs büdös, miért? Mert takarítok.
Én lakásom? Nem. Én is itt lakok? Igen. Büdös van? Nem. Mindenki örül.
A kutyama foztom eszi. Nem budos. A kajat (hus,zoldseg ) a hutoben tarolom meg az edenybol szedem ki melegen es nem hagyom kinnt. (Sorrendisegi szabaly errol is szol…)
Mivel normalis etelt eszik,nem budos a kutya.
A pisi kamit az utcan vegzi : egy het alatt semmilyen erolkodes nelkul szobatsiszta lett. 8 honaposan vasaroltam. Amstaff.
Azota is imadom,egyutt sportolunk stb.
Az,h nem fozol magadra,amit megehet a kutyad is,az a problema illetve,h nem viszed az utcara.
Itt veled van a baj.
Jajj, már önmagadat diagnosztizálod, és a terápiát is te határozod meg...
Van baj a toronyban! De nem a kutyaszag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!