Kuvasz lakásba?! Csak szerintem nem normális aki ezt komolyan gondolja? Ez állatkínzás, nem?
Ha van eleget sétáltatva, futtatva nem hülyeség.
Igazából bármilyen kutyát lehet lakásban tartani, csak mondjuk némelyik fajjal "egész napos" séta formáció áll fenn és erre nem minden gazdi képes.
Én a kistestű keverékemmel sétálok és futok 3-4 órát, (néha többet) és így sem tudom lefárasztani.
Ismerek olyat, aki lakásban tart kuvaszt, a kutya kiegyensúlyozott, de ugyanúgy ismerek skót juhászt, labradort, vizslát, boston terriert, kaukázusit, border collie-t...
Szerintem az az állatkínzás, amikor ezeket a kutyákat (de más fajokat is) bezárnak ilyen 1-2-3 négyzetméteres "szobaketrecbe" egész napra, de igazából ezt az állatvédelmi törvény is tiltja.
És nem "Utso" hanem utolsó, nagy különbség.
Elírtam és? Tanulj meg Te írni és utána okoskodj:)
Én sem tartanám panelban.
Nekem ismerősöm tartott kaut 3 évig panelban,utána kertesbe költöztek. De teljesen jól el volt. Reggel 1 órás séta,délután 2 óra. Este fél óra. Hétvégente meg egész napos kirándulások. A kutya ehhez hozzá szokott.Tény,hogy rettegtek tőlük :D MOndjuk szerintem amúgy is egy lusta dög volt. Kertes házban csak feküdt és aludt. Sétálni se nagyon akart menni :D
Aki kuvaszt tart lakásban, az a fajta eredeti funkcióját tagadja meg.
Mondjanak bármit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!