Nem hiszem, hogy ez normális. Vagy tényleg én fújom fel? (állatkínzás)
Egy ismerősöm mesélte, hogy egy ember a környékükön agyonverte a kutyájukat, mert az megölt néhány csirkét.
Én baromira kiakadtam ezen, és nem tudom felfogni, hogy lehet egy ilyen borzalmat, vigyorgós fejekkel leírni. Mikor kérdőre vontam, azt mondta, h persze h ő is sajnálja, de vidéken ez nem olyan nagy szám, meg hogy az az ember amúgy is idős volt, már nem tudta megtanulni a mostani "szokásokat". És hogy régen a jószág védelme volt az első, és ha a kutya kárt tett valamelyikben, azt megölték. Nekem tökmindegy, hogy mi volt régen a szokás, én nem tudom megérteni azt, ha valaki ezt természetesnek veszi, és nem botránkozik meg rajta. Én vagyok a hülye? Meg lehet érteni az ismerősöm felfogását?
Sajnos falun meg sok helyen el a regi felfogas, hogy az allat csak allat es tulajdon, pl.kis macskak vizbe fojtasa, stb.
Minden esetre az allatkinzast bunteti a torveny, egy ilyen teytert, ha valaki kutyat bant vagy agyonver, borton jar.
Megesik sajnos. Pedig ez megelőzhető a a tyúkokat gondosan elkeríti... Vannak ilyenek. Semmirevaló az ilyen, mert bár ez az ő hibája, az állatot bünteti, jelen esetbe megöli.
Nemrég ahol lakok ott volt 3 sztafi. 2 elaltattak. Miért? Mert védték az otthonukat. Egy nő a kerítésre támaszkodott, megharapták. Azé pusztult kettő, mert egyforma volt s nem tudták megmondani melyik. Am persze az ellenőrzések után stb... Tuti inkább jutalmaztam volna ha az enyém, nem kinyírom, de vannak ilyenek...
4-es valaszolo, mi az, hogy jogos?????
Egy vedtelen allatot agyonverni nem jogos, te mirol beszelsz????!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!