Szinte senki sem ismer itt senkit meg amúgy is mindenki valami hülyeség nevet írt be !!!4
2013. júl. 5. 10:31
3/11 anonim válasza:
Sztem azért csinálják mert felsőbbrendűnek érzik magukat és mert kisebbségi komplexusokkal küzdenek.
Utálom őket!
2013. júl. 5. 14:58
4/11 anonim válasza:
lecsapkodom a szúnyogokat este amikor ott zümmögnek a fülemnél
2013. júl. 6. 15:05
5/11 anonim válasza:
Én csak oroszlánokkal szoktam verekedni.
2013. júl. 6. 18:53
6/11 anonim válasza:
Én nagyon szeretem az állatokat, nem bántom őket, tényleg ez undorító és kegyetlen dolog szegény állatkák <3 . Szerintem azok bántják az állatokat akik gyengék és velük szemben akarják megmutatni az erőjüket,bár tényleg ez a legaljasabb dolog... Eén is melletted vagyok de ne vedd sértésnek, ezt senki sem fogja felvállalni.
2013. júl. 7. 20:16
7/11 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem csak felindulásból írtam.
2013. júl. 9. 20:43
8/11 izomszörp válasza:
Mert szánalmasnak sem nevezhető szellemi nyomorékok!
Pedig nagyon sokat tanulhatna az emberi faj az állatoktól!!!
Sajnos mindig is lesznek ilyen aberrált vadbarmok!!!
2013. júl. 12. 00:45
9/11 anonim válasza:
Nem kínzok állatot, de szerintem a fő oka ennek az állatok nem tudnak beszélni, nem tudják elmesélni azt, hogy milyen szörnyü életük is volt.
2013. júl. 22. 14:13
10/11 anonim válasza:
Húzd ki magad, Kétlábú Majom! Bár a cápák legyőznek téged úszásban, a gepárdok futásban, a sarlósfecskék repülésben, a csuklyásmajmok ügyesebben másznak, az elefántok erősebbek, a mamutfenyők jóval túlélnek téged, mégis nálad a legnagyobb kincs: az, hogy megérted azt a kegyetlen folyamatot, amelynek létedet köszönheted.
Richard Dawkins
Az ember önző, irigy, ostoba és degenerált.
Szerencsére úgysem sokáig fogjuk már szenvedtetni őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!