Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az normális dolog, hogyha...

Az normális dolog, hogyha valakinek lakásban vannak kutyái, akkor az egész lakásban el kell viselni hogy büdös van?

Figyelt kérdés

Életemben először elek 2 kutyával

2 nap után a pokolban érzem magam

Az egész lakásban ázott kutyaszag van, az ételük is büdös a konyha közepén, van egy pár hónapos, aki egy textilre pisil a nappali előtt…

Meg az én szobámban is érzem ezt a szörnyű szagot, öklendezni szoktam tőle

Az egyik kutya idős, az alapból iszonyat büdös…

Eleve depressziósan kerültem ide, most kb meg akarom ölni magam emiatt, nagyon nem bírom a szagokat

Lehet ezen segíteni egy takarítással?

Vagy ez normális dolog egy kutyás lakásban?

2022. aug. 30. 10:17
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
94%
Kapj fel egy maszkot, gumikesztyűt és takaríts ki. Táljaikat elmosni, az is büdös tud lenni. Akkor alatta is felsúrolni. A padlót is felmosni, felsúrolni rendesen. Matracot ha tudod, akkor mosd ki, a melegben most könnyebben szárad. Ha nem, akkor cseréld ki egy másikra. Egy jó kiadós szellőztetés sem árthat. Kutyákat fürdesd meg. Ha kádban, lavórban nem tudod, akkor nedves és szappanos törölközővel is meglehet oldani. Pisis pelenkát kidobni, felsúrolni ott naponta. Tudom milyen büdi tud lenni egy kiskutya az elején, muszáj sajnos. Esetleg szoktasd kinti pisilésre.
2022. aug. 30. 14:31
 32/60 anonim ***** válasza:
93%
Akkor ne viseld el és vagy állj fel a nyűgjeidből és takaríts ki, vagy ha ehhez is túl depressziós vagy, akkor költözz el.
2022. aug. 30. 14:32
 33/60 anonim ***** válasza:
91%

Inkább öngyi lesz minthogy megmozduljon😂

Nevetséges...

2022. aug. 30. 14:36
 34/60 anonim ***** válasza:
81%

A tipikus "kutya szagot" az elhalt hámsejtjeik okozzák, amik lerakódnak a falon, bútorokba, szőnyegbe belemennek.

Hogyha ad szállást a néni, szívességből kitakaríthatsz, ha csinálsz valamit nincs időd rossz dolgokon gondolkodni, talasztalat.

De ami a lényeg:

Ecetes vízzel letörölni, felmosni a felületeket, szódabikarbónát szórni a bútorokra, padlószőnyegre, hagyni pár órát állni, és felporszívózni. A falakat, száraz ronggyal végigtörölni, ablakokat, ajtókat, mindent ahol megáll a por. Naponta áthuzatolni a lakást.

Kutyákat fürdetni, fésülni, körömvágás, fültisztítás, bolha, kullancs védelem.

2022. aug. 30. 14:59
 35/60 A kérdező kommentje:

Na ezért nem értem én hogy hogy lehet kutyával élni

Mindenhol ott van az ázott kutyaszag

Sajnos én ilyen életképtelen vagyok hogyha az utcán is megérzem a hajléktalanok szagát, akkor akaratom ellenére elkezdek oklendezni… nem tehetek róla

Nem néni egyébként, hanem 45 éves nő.

De annyira házsártos mintha néni lenne

Takarítani tudok magam után, de több hónapnyi pisit nem tudom milyen ember lenne képes elkezdeni takarítani…

2022. aug. 30. 15:10
 36/60 anonim ***** válasza:
93%

Olyan ember, aki halas azert, hogy legalabb valaki befogadta ingyen ugy, hogy a kozeljovoben valoszinuleg nem tud szabadulni toled.

Ez a minimum szerintem.

2022. aug. 30. 15:12
 37/60 A kérdező kommentje:

Ma is el akartam menni panzióba és nem engedte.

Na ennyire unatkozik ő is.

Nagy itt a szája mindnekinek, nem tudom mi lenne ha élőben kellene takarító szolgálatot játszani

2022. aug. 30. 15:16
 38/60 anonim ***** válasza:
94%
A panziót természetben fizetted volna?
2022. aug. 30. 15:21
 39/60 anonim ***** válasza:
96%

Ha ugy vesszuk,en jatszom a “takarito szolgalatot” igen, mivel itthon takaritanom kell, ha nem akarok mocsokban elni.

Ha sajat haztartasod lenne, ott is kellene, csak szolok.

Es ha masnal laksz, illik kivenni a reszed. Foleg, ha nem tetszenek a korulmenyek, akkor ahelyett, hogy pofaznal, a kezedbe is vehetned azt a rohadt porszivot es felmosot es megoldodna a problemad.

:D

2022. aug. 30. 15:25
 40/60 A kérdező kommentje:

39, igen persze, szűz nőként eddig mindig természetben fizettem mindenért.

Meg a kutyák témában is bántalmazók vannak?

A mentális egészség kategóriát remelem kihagyod

2022. aug. 30. 15:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!