Az normális dolog, hogyha valakinek lakásban vannak kutyái, akkor az egész lakásban el kell viselni hogy büdös van?
Életemben először elek 2 kutyával
2 nap után a pokolban érzem magam
Az egész lakásban ázott kutyaszag van, az ételük is büdös a konyha közepén, van egy pár hónapos, aki egy textilre pisil a nappali előtt…
Meg az én szobámban is érzem ezt a szörnyű szagot, öklendezni szoktam tőle
Az egyik kutya idős, az alapból iszonyat büdös…
Eleve depressziósan kerültem ide, most kb meg akarom ölni magam emiatt, nagyon nem bírom a szagokat
Lehet ezen segíteni egy takarítással?
Vagy ez normális dolog egy kutyás lakásban?
Inkább öngyi lesz minthogy megmozduljon😂
Nevetséges...
A tipikus "kutya szagot" az elhalt hámsejtjeik okozzák, amik lerakódnak a falon, bútorokba, szőnyegbe belemennek.
Hogyha ad szállást a néni, szívességből kitakaríthatsz, ha csinálsz valamit nincs időd rossz dolgokon gondolkodni, talasztalat.
De ami a lényeg:
Ecetes vízzel letörölni, felmosni a felületeket, szódabikarbónát szórni a bútorokra, padlószőnyegre, hagyni pár órát állni, és felporszívózni. A falakat, száraz ronggyal végigtörölni, ablakokat, ajtókat, mindent ahol megáll a por. Naponta áthuzatolni a lakást.
Kutyákat fürdetni, fésülni, körömvágás, fültisztítás, bolha, kullancs védelem.
Na ezért nem értem én hogy hogy lehet kutyával élni
Mindenhol ott van az ázott kutyaszag
Sajnos én ilyen életképtelen vagyok hogyha az utcán is megérzem a hajléktalanok szagát, akkor akaratom ellenére elkezdek oklendezni… nem tehetek róla
Nem néni egyébként, hanem 45 éves nő.
De annyira házsártos mintha néni lenne
Takarítani tudok magam után, de több hónapnyi pisit nem tudom milyen ember lenne képes elkezdeni takarítani…
Olyan ember, aki halas azert, hogy legalabb valaki befogadta ingyen ugy, hogy a kozeljovoben valoszinuleg nem tud szabadulni toled.
Ez a minimum szerintem.
Ma is el akartam menni panzióba és nem engedte.
Na ennyire unatkozik ő is.
Nagy itt a szája mindnekinek, nem tudom mi lenne ha élőben kellene takarító szolgálatot játszani
Ha ugy vesszuk,en jatszom a “takarito szolgalatot” igen, mivel itthon takaritanom kell, ha nem akarok mocsokban elni.
Ha sajat haztartasod lenne, ott is kellene, csak szolok.
Es ha masnal laksz, illik kivenni a reszed. Foleg, ha nem tetszenek a korulmenyek, akkor ahelyett, hogy pofaznal, a kezedbe is vehetned azt a rohadt porszivot es felmosot es megoldodna a problemad.
:D
39, igen persze, szűz nőként eddig mindig természetben fizettem mindenért.
Meg a kutyák témában is bántalmazók vannak?
A mentális egészség kategóriát remelem kihagyod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!