Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az normális dolog, hogyha...

Az normális dolog, hogyha valakinek lakásban vannak kutyái, akkor az egész lakásban el kell viselni hogy büdös van?

Figyelt kérdés

Életemben először elek 2 kutyával

2 nap után a pokolban érzem magam

Az egész lakásban ázott kutyaszag van, az ételük is büdös a konyha közepén, van egy pár hónapos, aki egy textilre pisil a nappali előtt…

Meg az én szobámban is érzem ezt a szörnyű szagot, öklendezni szoktam tőle

Az egyik kutya idős, az alapból iszonyat büdös…

Eleve depressziósan kerültem ide, most kb meg akarom ölni magam emiatt, nagyon nem bírom a szagokat

Lehet ezen segíteni egy takarítással?

Vagy ez normális dolog egy kutyás lakásban?

2022. aug. 30. 10:17
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:
40, te nagy magyar megmondó, pórszivoval te megoldasz több liter kutyapisit?
2022. aug. 30. 15:27
 42/60 anonim ***** válasza:
91%
energiavampír.. hagyjátok, ne etessétek.
2022. aug. 30. 15:53
 43/60 anonim ***** válasza:
94%

Nem tokmindegy, mit irok? Akkor legyen szivacs, papirtorlo, mosogatoszer, karpittisztito, szodabikarbona, tessek, igy mar jobb? Ezekkel mar meg lehet oldani.

De nem fogod meg egyiket se, teljesen mindegy.

2022. aug. 30. 15:56
 44/60 anonim ***** válasza:
96%

Nem olvastam a kommenteket, így nem tudom volt-e ez a feltételezés a szag miatt. Bűzmirigy! Csak ez lehet a magyarázat egy kutya penetráns szagára, ha az alapvető higiéniás feltételek adottak. De lehet akár rossz fog, vagy betegség jele, attól függően hogy a kutya melyik feléből jön a szag.

btw: a kutyasimogatás tökre egészséges, jót tesz a mentális problémáknak.

2022. aug. 30. 16:37
 45/60 A kérdező kommentje:

45, igen a kicsi tényleg aranyos és ő nem is büdös, öt már meg is fogtam

De a nagy borzalom.

Most ezzel én nem tudok mit kezdeni, a gazdáját láthatóan nem zavarja hogy büdös, csak én hányom el magam tőle

2022. aug. 30. 17:10
 46/60 anonim ***** válasza:
88%

Figyi, vagy nekiállsz kitakarítani cserébe azért, mert szívességből befogadott ingyen, vagy keresel magadnak másik helyet. Ha saját lakásod lenne, ahol egyedül élnél, azt ki tartaná rendben? Hacsak nem fizetsz meg takarítócéget, akkor neked kellene. A takarítás amúgy is jó terápiás elfoglaltság, olvass utána a munkaterápiának.

Sopánkodni mindenki tud, azt a legkönnyebb, de ezzel még senki semmilyen problémát nem tudott megoldani, csak cselekvéssel.

Nem a befogadód pártját fogom, mert engem is zavarna a szag, de ő nem fog változni, ezt hiába is várod, ő van otthon, és ha neki úgy jó, akkor kupiban él, vagy max hangerőn hallgat mulatóst, vagy ünnepnapokon fúr, te ott csak egy megtűrt vendég vagy.

2022. aug. 30. 17:20
 47/60 A kérdező kommentje:

47, már közelebb vagyok a 30hoz, mint a 20hoz, elhiheted hogy halál deprssziosan is csináltam már munkaterápiát..

Itt nem az a gond hogy port kell torolni, hanem hogy kutyahugy van mindenhol és öklendeztem tőle, tegnap el is sírtam magam.

Bem számítottam erre mikor ide kellett jönnöm

Ezért kérdeztem hogy normális e az hogy ennyire büdös van egy kutyás lakásban

Sajnos a rokonom is beteg, o is elsírta már magát párszor mióta itt vagyok de a kutyaszar meg pisi meg bem zavarja

2022. aug. 30. 17:31
 48/60 anonim ***** válasza:
91%
Kaptál is választ, nem normális, de mint írtam, Ő VAN OTTHON, nem te, ő nem fog megváltozni, akár elfogadod akár nem. Nem fogok beszállni a nyafogókórusba, én a tettekben hiszek, bocsi. Vagy megszokod, vagy takarítasz neki vagy elköltözöl máshova.
2022. aug. 30. 17:35
 49/60 anonim ***** válasza:
93%

Mi az hogy mi mit szólnánk ha takarító szolgálatot kellene játszanunk? Szerinted itt a válaszolók nem takarítanak rendszresen otthon vagy mi?

Azt meg hogy felelőtlen a gazdájuk megértem, de kinek a hibája ide vagy oda, ha nekem ilyen helyen kellene laknom, nem tudnék így lefeküdni, kitalálnék valamit. Sajnos néha neked egyedül kell érettnek lenned és megoldani a problémákat.

2022. aug. 30. 17:35
 50/60 anonim ***** válasza:
93%

Nem normális, hogy ennyire büdös van. A ház tulajdonosa is beteg, ahogy mondtad, nem takarít, nem figyel oda rájuk. Ez a vége ennek.

Ha panzióra van pénzed, akkor tudsz venni kefét, súrolószert vagy ecetet, kesztyűt, maszkot. Ha zavar a helyzet, akkor takaríts ki. Látod, hogy beteg a hölgy, legalább ennyit tudsz segíteni neki, ha már befogadott. Hátha megtetszik neki a tisztaság és elkezd takarítani ő is. A kutyáknak is jót teszel ezzel. Jó elfoglaltság állattal törődni, nekem sokat segített. Hátha bejön neked is.

2022. aug. 30. 17:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!