Az normális dolog, hogyha valakinek lakásban vannak kutyái, akkor az egész lakásban el kell viselni hogy büdös van?
Életemben először elek 2 kutyával
2 nap után a pokolban érzem magam
Az egész lakásban ázott kutyaszag van, az ételük is büdös a konyha közepén, van egy pár hónapos, aki egy textilre pisil a nappali előtt…
Meg az én szobámban is érzem ezt a szörnyű szagot, öklendezni szoktam tőle
Az egyik kutya idős, az alapból iszonyat büdös…
Eleve depressziósan kerültem ide, most kb meg akarom ölni magam emiatt, nagyon nem bírom a szagokat
Lehet ezen segíteni egy takarítással?
Vagy ez normális dolog egy kutyás lakásban?
Ne tőlünk kérj öngyilkossági tanácsadást te idióta.
Jelentsétek ezt a nyomorultat
13: az, hogy mi elég NEM TE döntöd el, hanem a kezelőorvosod.
Csatlakozom a 16-hoz, nem a kutyáknál van itt elhantolva az eb... :)
Nem dehogy csak most derült ki hogy hónapok óta idejárnak pisilni az ágyra, azért volt olyan büdös a szobában is…
Az orvos leszarja hogy mennyit szedek be… fel dobozzal is beszedtem mar, azt sem tudja szabályozni
Kérdező, most látszik hogy te beteg vagy.
Nem kicsit.
Leírtam a kérdésembe hogy depressziós vagyok, pszichózissal egybekötve, kidobtak otthonról és most a szinten szar állapotban levő ideggyenge rokonomnal kell laknom, akinek a kutyái mindent összehugyoznak. Igen, beteg vagyok, nem kicsit, ezzel most nem sikerült levezetned a saját feszültségedet rajtam
Ha lenne megfelelő adag gyógyszer, már nem lennék.
A kutyakra voltam kiváncsi első sorban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!