Kit szeretnek megtámadni a kutyák?
Hogy lehet, hogy engem sose támadott meg még kutya, pedig szinte minden héten találkozok kóbor kutyával, vagy kizárt kutyával, és semmi gondjuk nincs velem, elmennek mellettem, oda jönnek megszagolnak, majd elmennek, vagy rám se figyelnek. És van akit meg megharapnak csak úgy.
Mit csinálok ilyen jól?
tudod mit?... öld meg magad ha ennyire szenvedsz attól hogy egyes meverek szeretik a kutyákat és nem akarják őket agyonkínozni mert szívük van.
hajrá...figyelem a hiradóba
,,KÁELEF válasza:
Emberekre vonatkoztattad amit én állatokra mondtam, állatokkal kapcsolatban gondoltam kivitelezhetőnek, így talán pontosabb."
Igen pontosabb.
Én meg embereknél látom kivitelezhetőnek. Minden emberre ki....tt nagy adót szabnék aki szennyezi a környezetet. Első sorba venném akik autóval járnak.
Mibe fogadjunk hogy az autó károsabb mint a szar? ( bármilyen szar ) Na?
Senki nem gyűlöl senkit!
Csak lámpát gyujtani a sötétségben.
Ha minden ember betartaná a közutakon a szabályokat, és figyelembe venné az apró tényezőket ( időjárás autó állapota ) talán kevesebb ember halna meg autó balesetben akár vétlen akár nem...
Így ha mindenki tartaná az állat tartás szabályait, talán kevesebben sérülnének meg állatok által...
Közúti balasetben sokkal több ember veszíti életét mint ebek által. A sérülést lehet orvosolni, ám az életét senki nem kapja vissza, még akkor se ha a felelősöket jól megbüntetik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!