Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kit szeretnek megtámadni a...

Kit szeretnek megtámadni a kutyák?

Figyelt kérdés

Hogy lehet, hogy engem sose támadott meg még kutya, pedig szinte minden héten találkozok kóbor kutyával, vagy kizárt kutyával, és semmi gondjuk nincs velem, elmennek mellettem, oda jönnek megszagolnak, majd elmennek, vagy rám se figyelnek. És van akit meg megharapnak csak úgy.

Mit csinálok ilyen jól?

2010. szept. 22. 22:04
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
23%
Egyszerűen csak szerencséd volt. Attól hogy a harapás oka nem látszik még nem azt jelenti hogy ok nélküli. A legtöbb kutya szereti az embereket, sok van aki fél tőlük.
2010. szept. 22. 22:06
 2/55 anonim ***** válasza:
78%

Aki egyenes háttal, határozottan jár, nem fél, azt általában dominánsnak látják, és nem kezdenek ki vele ismeretlenül.

Aki pedig olyan jeleket ad, amit kihívásnak vesznek, vagy alárendelődésnek annál bepróbálkoznak.

Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.

Engem kétszer harapott meg kutya, az egyik egy tacsi volt, és semmi oka nem volt rá, sétáltam, ő kirontott és elkapta a vádlim. A másik is gyerekkoromban, egy bernáthegyi, de ott kifejezetten azt teszteltem az okos gyerek fejemmel, hogy tényleg egészen biztos-e, hogy nem lehet kihozni a sodrából :)

2010. szept. 22. 22:09
 3/55 anonim ***** válasza:
74%
Én évekig szórólapoztam, és a kutyák állandóan megugattak, egyszer még a nadrágszáramat is elkapta egy tacskó, és volt, hogy rámrontott két kuvasz... Szóval aki a postaládába próbál belegyömöszölni valamit, azt nem szeretik :D de civilben imádom a kutyákat, és ez kölcsönös :)
2010. szept. 22. 22:09
 4/55 anonim ***** válasza:
55%
Első vagyok. Ha egy olyan kutyáva találkozol aki igazán bátor akkor az tojni fog rá hogy kihúzod-e magad vagy nem...
2010. szept. 22. 22:15
 5/55 anonim válasza:
60%
Hallottál-e már arról, hogy a félelem által termelt izzadságnak más szaga van, mint a "sima" izzadságnak? Ezért mondják, hogy a félelmet megérzik. Egyébként, ha nagyon erős a félelem "szaga", még az ember is megérezheti... Olyankor egy kicsit kesernyés az izzadságszag.
2010. szept. 22. 22:23
 6/55 anonim ***** válasza:
13%
22:15 ez nem igaz, de idegbeteg kutya viszont sajna egyre több van azok haraphatnak, de kutya domináns személyiségeket nem támad meg
2010. szept. 22. 22:24
 7/55 anonim ***** válasza:
45%
Persze... Talán a falkában. Csakhogy egy idegen ember nem a falka. Ha igaz lenne a butaság amit állítáasz, akkor egy őrkutya, vagy egy kiképzett rendőrkutya semmire sem menne. Elég lenne a betörőnek, vagy bűnözőnek dominánsan viselkedni. Ugye érzem hogy ez milyen butaság? :) Igenis egy jól képzett, bátor kutyának mindegy milyen az ember aki ellen kell cselekednie.
2010. szept. 22. 22:28
 8/55 anonim ***** válasza:
62%
Az én kutyám csak a hajléktalanokat és a romákat ugatta meg egyedül.:)
2010. szept. 22. 22:29
 9/55 anonim ***** válasza:
47%
Én vagyok a szórólapos... :) Szóval, a kutyák alapvetően csak a saját (jól megszokott) területükön agresszívak az idegenekkel szemben. Nézzétek meg, ha egy vad, ugatós kutya kijut az utcára, milyen visszahúzódó lesz az idegenekkel szemben. Az idegbeteg kutyák pedig csakis az idegbeteg (de legalábbis nem odafigyelő) gazdák kezei közül kerülnek ki.
2010. szept. 22. 22:30
 10/55 anonim ***** válasza:
26%
Az én kutyáim nem idegbetegek (hogyisne, jól nézne kia kiállításokon és versenyeken :) ), érdekes módon mégis bárhol bárkit megtámadnának gondolkozás nélkül aki OKOT AD rá és ha én engedélyt adnék. Nincs olyan hogy a domináns személyiségektől félnek vagy vagy a kapun kívül elmegy a nagy hangjuk. :)
2010. szept. 22. 22:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!