Kit szeretnek megtámadni a kutyák?
Hogy lehet, hogy engem sose támadott meg még kutya, pedig szinte minden héten találkozok kóbor kutyával, vagy kizárt kutyával, és semmi gondjuk nincs velem, elmennek mellettem, oda jönnek megszagolnak, majd elmennek, vagy rám se figyelnek. És van akit meg megharapnak csak úgy.
Mit csinálok ilyen jól?
Aki egyenes háttal, határozottan jár, nem fél, azt általában dominánsnak látják, és nem kezdenek ki vele ismeretlenül.
Aki pedig olyan jeleket ad, amit kihívásnak vesznek, vagy alárendelődésnek annál bepróbálkoznak.
Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Engem kétszer harapott meg kutya, az egyik egy tacsi volt, és semmi oka nem volt rá, sétáltam, ő kirontott és elkapta a vádlim. A másik is gyerekkoromban, egy bernáthegyi, de ott kifejezetten azt teszteltem az okos gyerek fejemmel, hogy tényleg egészen biztos-e, hogy nem lehet kihozni a sodrából :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!