Kit szeretnek megtámadni a kutyák?
Hogy lehet, hogy engem sose támadott meg még kutya, pedig szinte minden héten találkozok kóbor kutyával, vagy kizárt kutyával, és semmi gondjuk nincs velem, elmennek mellettem, oda jönnek megszagolnak, majd elmennek, vagy rám se figyelnek. És van akit meg megharapnak csak úgy.
Mit csinálok ilyen jól?
22:44 Miért is?
KÁELEF
Gondolt át mégegyszer légyszi.
Ha egy kib...tt magas kutya adót vezetnének be, hemzsegne az utca a kutyáktól.
Amelyik kutya kiszökik annak ha előkerül a gazdája, azt kellen megbüntetni. Nem általánosítani.
Kutyának semmi keresni valója az utcán szabadon gazda nélkül.
Amúgy nálunk is ki van téve a harapós kutyás tábla, mert szabály írja elő. Másrészt meg idegen emberek nem nagyon akarnak bejönni hozzánk csengetés nélkül.
fenevad mi?
ba+ szted az embereké a világ he??
tévedsz mi vagyunk azok akik szétcseszük ezt a világot, szennyezzük, pusztítjuk.
mert gondolom napelem van a házadon és nem pocsékolod el az energiát és takarékos izzód van. vedd már észre hogy mi emberek vagyunk azok akik veszélyesek.
jaham és ha már itt tartunk öld meg mondjuk magad ugyanis szennyezed a földet tehát veszélyzteted mások életét. nem akarok ezzel rosszat mondani avgy megbántani valakit de nem csak az embereké a föld
Lehet lepontozni
"Szóval ezeken kéne sürgősen változtatni, oly módon, hogy a sintértelepek számát drasztikusan megnövelni, a kutyatartókra pedig olyan adót kivetni, amelyet egyszerűen nem tudnak kifizetni. Magyarul: el kell lehetetleníteni a kutyatartást!!! Az emberek ne tartsanak háziállatként gyilkos fenevadat!!"
Nem rossz ötlet. Végül is veszélyeztetik a környezetüket és nem utolsó sorban szennyezik, az ürülékkel.
A kutyatartók megadóztatása mindenképpen indokolt lenne, akik pedig nem tudják kifizetni, azoktól el kell kobozni a kutyát és gondoskodni kell az iparszerű hasznosításukról.
KÁELEF
te hülye vagy!!
az ürülék az természetes. szted amikor még nem az emberek uralták a földet akkor az állatok nem kakáltak, hát de, de az lebomlik!!! másképpen már nem lenn föld.
tehát ezután az meberek kerültek uralkodásra és hol tartunk most??: természeti katasztrófák több százezer ember halála, olvad az északisrak---> pár földrész pl európa víz alá kerül. végülis nem nagy probléma...... ba+ ez mind az emberek hibája mert mi gyártunk ruhákat, mi gyártunk ALUMINIUMOT (vörösiszap.) ja és azemberek cigiznek és építenek gyárakat. hajam és gondolom hogy autóba is ültél már. szennyezzük a környezetet!!! (mégmielőtt valaki rákezd h ne dumáljak... én gyalog járok iskolába pedig másfél kmre van tőlünk
KÁELEF!
Akkor minden olyan ember aki nem hasznosul jól meg kell adóztatni, és ha nem tudja fizetni akkor el kell venni mindenét, és iparilag hasznosítani kell ,,azokat", a vagyonát meg azok között szét osztani akik hasznosan élnek...
"KÁELEF
te hülye vagy!!"
Te pedig demagóg és csúsztatsz.
,,KÁELEF válasza:
Nem lehet a kutyákat emberekhez hasonlítani és ezzel példálózni is butaság."
Fgyelmesebben is olvashatnál!
Hol láttál PL.-t?
Nem példáztam, mint ahogy te se! Te úgy látod vagy gondolod ahogy, Én meg így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!