Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kit szeretnek megtámadni a...

Kit szeretnek megtámadni a kutyák?

Figyelt kérdés

Hogy lehet, hogy engem sose támadott meg még kutya, pedig szinte minden héten találkozok kóbor kutyával, vagy kizárt kutyával, és semmi gondjuk nincs velem, elmennek mellettem, oda jönnek megszagolnak, majd elmennek, vagy rám se figyelnek. És van akit meg megharapnak csak úgy.

Mit csinálok ilyen jól?

2010. szept. 22. 22:04
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
24%
Öregem akkor meg a kérdésed szar! Kóbor kutyák nem támadnak emberre te ész!
2010. szept. 23. 16:41
 22/55 anonim ***** válasza:
0%
Igazán tehetséges vagy, hogy egyetlen kóbor kutya sem támadott rád. Képzeld még rám se SOHA! Mi lennénk a kiválasztottak? Gondolkodj te szerencsétlen!
2010. szept. 23. 16:42
 23/55 A kérdező kommentje:
És csak te vagy itt a legpofátlanabb, kiválasztott vagy igen! Büszke lehetsz magadra!!!
2010. szept. 23. 17:46
 24/55 anonim ***** válasza:
0%
Te is. Olyan buta lehetsz mint a csizmatalp.
2010. szept. 25. 02:09
 25/55 anonim ***** válasza:
15%

A kóborkutyák is támadnak emberre. Meg minden kutya, a kis tacskó is (más kérdés hogy abba bele tudsz rúgni és szétszáll).

KÁELEF-nek igaza van, a kutyatulajdonosok hihetetlenül el vannak szállva maguktól, és magasról x@rnak a jogszabályokra. Nem szedik fel az ürüléket a kutyájuk után, póráz nélkül sétáltatják, és hagy ne soroljam.

Az igazi megoldás egyébként az lenne, ha csak a rendőrség, honvédség, a nyomozók és a vakok tarthatnának kutyát. Van még a kutyán kívül ezer más háziállat....

2010. okt. 2. 23:49
 26/55 anonim ***** válasza:
53%

Ja, van. Mégis valamiért ez az egy faj kapta meg a rendszertanban a familiaris jelzőt. Gondolkodtál már azon, hogy kutyák nélkül valószínűleg az emberi faj sem tartana ott, ahol most tart? Mit gondolsz ki vigyázta a táborokat? Ki jelezte ha jön a kardfogú? Ki segítette vadászatot évezredeken át?

Kiszelektáltuk a domináns példányokat, és csak az emberrel együttműködőket hagytuk szaporodni. Ezt már nem tudjuk visszacsinálni, felelősséget vállaltunk. A mai ipari társadalomban a kutya egy kapcsolat a természettel. A kutya kiviszi a városlakót a parkokba, a friss levegőre.

És képzeld, még soha életemben egy kutyaszart se hagytam az utcán, sőt sokszor más kutyáét is felszedem, ha már úgyis lehajoltam a sajátoméért.

Miért utálod ennyire a kutyákat? Mi okod van erre?

2010. okt. 3. 09:05
 27/55 KÁELEF ***** válasza:
0%

Valóban nem rossz ötlet, a munkakutyákon kívül ne, vagy csak szigorú feltételekhez kötve lehessen kutyát tartani és keményen büntetni a kihágást elkövető kutyatulajdonosokat. Felháborítő amit művelnek a városban, az utcákon, parkokban, nem elég hogy póráz nélkül eleresztik a veszélyes dögöket veszélyeztetve ezzel az embereket, a homokozóban játszó gyerekeket, még az ürülékkel is fertőzik a környezetet. Undorító antiszociális banda ez kéremszépen, haragszom rájuk azért mert így viselkednek.

Főleg nyáron de ilyekor ősszel is gyakran kirándulok a családdal, barátokkal,sok a kóbor kutya és veszélyesek főleg falkában ha többen vannak, érthetetrlen hogy ezt a tényt éppeszű emberek kétségbe vonják, letagadják.

2010. okt. 4. 16:07
 28/55 anonim ***** válasza:
53%

Azt, hogy legyen vizsgához kötve a kutyatartás önmagában, azt maximálisan támogatom, mint ahogy azt is, hogy kössük vizsgához azt, hogy kell-e póráz, szájkosár.

De azért az nevetséges, hogy ilyen szinten általánosítotok. Ti azok az emberek vagytok, akik szerint minden cigány lop, minden néger tud énekelni, és minden brazil tud salsázni?

Nem tudom melyik városban laktok, de én a környezetemben nem is ismerek olyan kutyást, aki ne szedné össze a kakát. Ráadásul vasárnaponként mi szoktuk összeszedni az éjjel a parkban hagyott sörös dobozokat, gyros papírokat, stb. Konkrétan mire a nénik mennek a misére a templom körüli parkot kipucolták a kutyások. Tényleg szörnyű banda.

2010. okt. 4. 16:40
 29/55 anonim ***** válasza:
megmondom: véletlenek nincsenek----> a kutya ok nélkül nem támad
2010. okt. 11. 18:18
 30/55 anonim ***** válasza:

KÁELEF!

Téged aztán valóban gyűlölhetnek a kutyák, ha ennyi "fegyvert" kell bevetned ellenük. Bár a hozzászólásod alapján nem is csodálom. Egész fegyverarzenálod a kutyatámadások kivédésére,mi?

Bár ha az én "dögömre" suhintanál egy "csontrepesztőt" valószínű letörném a kezed.

2010. okt. 11. 19:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!