Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az állatvédőknek mindent...

Az állatvédőknek mindent szabad? Hires és neves egyesület elvitt 27 divatos kutyát, szaporítónak kikiáltott öreg néi tulajdonát. Vélem a néni tudta nélkül vitték el őket. Ezt hogy nevezik? Állatvédőknek még ezt is szabad?

Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 17:45
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
88%

. Nagyon fárasztó vagy, és nem fogod fel amit mondanak neked. A vén banya, rémes körülmények között tartotta a kutyáit. Megérdemelte, hogy elvették tőle. Ez állatkínzás volt.

Vagy, van bizonyítékod ennek az ellenkezőjére?

Ha van bizonyítékod, akkor elő vele. De már ezt is mondtam, szóval gyerünk, elő a bizonyítékokkal.

Honnan tudod, hogy nem volt határozat?

Ismét kérdem: miféle bizonyítékaid vannak?

Ha meg nincsenek bizonyítékaid arra, hogy jogtalan volt a kutyák elkobzása, és nem tartotta őket rosszul, akkor dugulj el!

Végül: miért olyan nagy gond ez neked? Kid neked ez a vén állatkínzó? Az anyád, nagyanyád, vagy kicsodád?

Vagy esetleg te magad is ugyanilyen rohadt állatkínzó vagy?

2010. szept. 22. 23:02
 62/66 anonim ***** válasza:
77%

Ennyire VAK emberrel (?) még nem találkoztam!

Végig sem olvasom, felesleges lenne...

2010. szept. 22. 23:09
 63/66 anonim ***** válasza:
78%

Ha az emberek ezután csak menhelyről hoznának el kutyákat kedvencnek, akkor is évekig tele lennének a menhelyek az ilyen szaporítók miatt, mint akitől most elvették a 27 kutyát, meg miattad is.

Tudod, mit, megérdemelnéd, hogy egy ilyen szaporítós oltatlan veszett kutya beléd harapjon, sőt, még jobb lenne, ha a sajátod lenne az elkövető.

2010. szept. 22. 23:14
 64/66 anonim ***** válasza:
32%
Sok idióta egy rakáson... Falun élek, korcs kutyám van, aki messziről sem szagolt menhelyet. Én sosem fogom megunni, hogy őrzi a házat. Ő imádja a családot, mi imádjuk őt; a macskákat is, a hörcsögöt is. A disznókat pedig meg fogjuk enni, de nem kínozzuk őket. Boldog élet, gyors és fájdalommentes halál. Én már csak ilyen falusi paraszt vagyok.
2010. szept. 22. 23:20
 65/66 anonim ***** válasza:
71%

Mit csodálkoztok?

Ostoba szaporító védi a másik szaporítót.

Egyébként jól tették,hogy elvették a vén pitsától a másokra veszélyt jelentő kutyákat,én még jól meg is büntetném.

2010. szept. 23. 00:19
 66/66 anonim ***** válasza:
92%
Tudod te, hogy kb mennyi adományt kapnak? Elárulom, hogy NEM, NEM ELÉG arra, hogy mindig minden állatot ellássanak!!! Hogy oltatta volna őket a nyanya? He? Tán voltak oltási könyveik a kutyáknak? A néni olyan öreg, hogy felállni alig tud! Egy ország út mentén lakik, a legközelebbi doki is kilométerekre lett volna! Kocsija nincs, gyalog meg félúton döglene meg!Persze majd gondolod a kutyák stoppoltak és elmentek magukat beoltatni mi? Akkor egy f@sz vagy, hogy az rémes! Gondolod, hogy a néni a nyugdíjából el tud tartani 27 kutyát? Anyám havi 170 nettót keres, 2 kutyánk van, és így is szűkösen, kicentizve élünk, de a kutyákon nem spórolunk. Továbbra sem esznek tesco gazdaságos kutya"kaját", még mindig Pro Plant kapnak, pedig elhiheted, hogy két Malinoisnak van ám étvágya. És képzeld! NOÉ-s vagyok! És bár nem én koboztam el a kutyákat, de segítettem fürdetni, és kozmetikázni őket. Mert mindegyik ürülékszagú volt, a bundájuk csomós! Volt amelyikhez csak bőrkesztyűben lehetett hozzányúlni, mert olyan agresszív volt, hogy ihajj! Elhiheted, az alkarom most is csupa karmolásnyom. Merthogy a karmuk is akkora volt, hogy szántani lehetett vele, és a karomvágás se ment túl simán. Volt legalább 3 ami annyira nem tűrte, hogy kénytelenek voltunk benyugtatózni, mert ha csak ránéztünk már morgott.Mert antiszociális kutyák voltak, a néni enni adott nekik és ennyi.Arról ne is beszéljünk, hogy tele voltak kullancsokkal, bolhával, férgesek voltak és rühösek, merthogy doki soha nem látta őket, az fix. A rehabilitációjukban is segédkezem, többségük bevédi az ételt, emberekkel agresszívek, és a náluk nagyobb kutyáktól is félnek, szóval ugatnak veszettül. Nagyon nehéz lesz, és mi mindent megteszünk a nénivel ellentétben aki sz.art a kutyáira, csak megy a duma, hogy szerettem őket, stb...Márpedig aki szereti a kutyáját az nem hanyagolja el, és MINIMUM az alapszükségleteit kielégíti. A nő, nem tudta ezt biztosítani, csupán az etetést. És aki szereti a kutyáját az nem úgy tekint rá mint bevételi forrásra, hanem mint társra, barátra. Szóval a nyanya egy nagybetűs SZAPORÍTÓ, és akárkid is, ne védd, mert úgyis nekünk van igazunk!
2010. szept. 23. 18:17
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!