Az állatvédőknek mindent szabad? Hires és neves egyesület elvitt 27 divatos kutyát, szaporítónak kikiáltott öreg néi tulajdonát. Vélem a néni tudta nélkül vitték el őket. Ezt hogy nevezik? Állatvédőknek még ezt is szabad?
. Nagyon fárasztó vagy, és nem fogod fel amit mondanak neked. A vén banya, rémes körülmények között tartotta a kutyáit. Megérdemelte, hogy elvették tőle. Ez állatkínzás volt.
Vagy, van bizonyítékod ennek az ellenkezőjére?
Ha van bizonyítékod, akkor elő vele. De már ezt is mondtam, szóval gyerünk, elő a bizonyítékokkal.
Honnan tudod, hogy nem volt határozat?
Ismét kérdem: miféle bizonyítékaid vannak?
Ha meg nincsenek bizonyítékaid arra, hogy jogtalan volt a kutyák elkobzása, és nem tartotta őket rosszul, akkor dugulj el!
Végül: miért olyan nagy gond ez neked? Kid neked ez a vén állatkínzó? Az anyád, nagyanyád, vagy kicsodád?
Vagy esetleg te magad is ugyanilyen rohadt állatkínzó vagy?
Ennyire VAK emberrel (?) még nem találkoztam!
Végig sem olvasom, felesleges lenne...
Ha az emberek ezután csak menhelyről hoznának el kutyákat kedvencnek, akkor is évekig tele lennének a menhelyek az ilyen szaporítók miatt, mint akitől most elvették a 27 kutyát, meg miattad is.
Tudod, mit, megérdemelnéd, hogy egy ilyen szaporítós oltatlan veszett kutya beléd harapjon, sőt, még jobb lenne, ha a sajátod lenne az elkövető.
Mit csodálkoztok?
Ostoba szaporító védi a másik szaporítót.
Egyébként jól tették,hogy elvették a vén pitsától a másokra veszélyt jelentő kutyákat,én még jól meg is büntetném.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!