Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az állatvédőknek mindent...

Az állatvédőknek mindent szabad? Hires és neves egyesület elvitt 27 divatos kutyát, szaporítónak kikiáltott öreg néi tulajdonát. Vélem a néni tudta nélkül vitték el őket. Ezt hogy nevezik? Állatvédőknek még ezt is szabad?

Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 17:45
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 A kérdező kommentje:
Megmondom mit kellett volna tenni! A kutyákat ivartalanítás után visszaadni a néninek. Bár "adományt" nem hiszem hogy tudott volna adni értük, miután megszabadították a pénzforrásától.
2010. szept. 22. 18:45
 22/66 anonim ***** válasza:
100%

Te el tudnál látni 27 kutyát? Képes lennél rá anyagilag lelkileg mindenhogy?

Persze azzal a feltételezéssel, hogy nem azt jelenti a kutyatartás, hogy menjetek egyetek amit találtok és sokasodjatok.

Igazából kár rád minden betű. Remélem tényleg csak unatkozol és provokálsz.

2010. szept. 22. 18:46
 23/66 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy felelősségteljes tenyésztő volt. Én azt mondtam nem kínozta őket. Jól táplálta, szabadon tartotta. És a beleegyezése - szerintem a tudta - nélkül vitték el őket. Van egy olyan érzésem, hogy csak az üres házba ment haza szegény. Hogy is nevezik ezt? AZ ÁLLATVÉDŐKNEK MINDENT, MINDENT SZABAD????????
2010. szept. 22. 18:48
 24/66 A kérdező kommentje:

FEL VAGYOK HÁBORODVA! És félek is, hogy hová jut ez a világ?

Ha némelyeknek mindent szabad?

2010. szept. 22. 18:50
 25/66 anonim ***** válasza:
100%
Igen van joguk mert csak indokolt esetben visznek el kutyákat.
2010. szept. 22. 18:54
 26/66 anonim ***** válasza:
90%

Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy minket nézel annak?

27 kutya, nem 1-2... Ki tudja, nem kerülnek-e az ő kutyáinak kölykei az utcára, mert az új gazdi megunja...

2010. szept. 22. 18:54
 27/66 anonim ***** válasza:
91%
te bolond vagy, hagyom hogy a többiek szépen elmagyarázzák a helyzetet mert én csak minősíthetetlen stílusban tudnám.
2010. szept. 22. 18:59
 28/66 anonim ***** válasza:
94%

Tisztázzunk valamit:NEM az állatvédők kobozták el a kutyákat,mivel meg sem tehetik.Bejelentették az illetékes hatóságnak,akik vizsgálatot indítottak és elrendelték a kobzást.Ezt egyébként csak nagyon nehezen és nagyon indokolt esetben teszi meg a hatóság.

Örülhetünk,hogy a fullon lévő állatvédők be tudták vállalni erejükön felül ezt a rengeteg kutyát,mert az állatoknak hivatalosan a helyi gyepmesteri telepre(sintértelepre)kellett volna kerülniük.

Az állatvédők saját pénzüket,idejüket áldozzák a kutyák rehabjára,biztos hiányzott nekik a már meglévő több tucat mellé újabb 27.

Úgyhogy csak köszönet jár nekik.

2010. szept. 22. 19:11
 29/66 anonim ***** válasza:
92%

,,Dantes! Dantes! Dantes! Dantes! Dantes!

Áll, állj, állj! Rendbehozott kutyák a kéééépeeeen???? Így összenyomorítva? Ekkorka helyre? Ilyen koszosan? ilyen ápolatlanul? Egy menhelyen? Na, ez szép! Ez a állatvédelem!?

De te tévedsz! Ezek a kutyák a képen az elfogásukat követően készültek! "

Mi van? Te miről beszélsz? Hol látsz te ilyen képeket?

Én a kutyák a vénasszonnyál kerültek ilyen helyzetbe! Olvasni azt csak tudsz nem?

Rühösek, bolhásak, tetvesek voltak, nem kaptak oltásokat, ideggyengék voltak, félősek, betegek, nem voltak szűrve betegségekre.

Vagy nem így volt? Talán vannak bizonyítékaid? Mert szerintem mind nagyon szívesen megnéznénk, ha van ilyesmi.

,,Én nem mondtam, hogy felelősségteljes tenyésztő volt. Én azt mondtam nem kínozta őket. Jól táplálta, szabadon tartotta"

Érdekes, de az állatvédők mást mondanak. Az nem jó tartás, hogy nem kapnak oltást, hogy a kocsi alá futnak, és elpusztulnak. Ez elég rossz tartás.

2010. szept. 22. 19:18
 30/66 anonim ***** válasza:
100%
A menhelyre kerülő kutyák sem tisztulnak meg maguktól. Egyébként várják a kihívásokat kedvelő kutyakozmetikusok jelentkezését. Szeretnék őket mielőbb szerető gondoskodó gazdikhoz adni. Ezeknek a kutyáknak nem csak étel, meg hely kell, hanem rendszeres oltás is. Egy rendes gazdának mondhatni kutya kötelessége az ilyen fajtájú kutyák bundájának az ápolása is! A gazda amennyiben nem gondoskodik a kutyái oltásáról, nem tartja őket a saját területén belül nem gondoskodik megfelelően a kedvenceiről. Egészségügyi szempontból is kifogásolható az, ahogyan tartotta őket. Főleg ha belegondolunk, hogy a szabadon kószáló oltatlan állatok közül, elég lett volna, ha csak egy találkozik egy veszett állattal. Nem a nénin múlt, hogy nem történt tragédia. Érdekes, hogy azok az állat tartók akik nem csak tartják, hanem tényleg gondoskodnak is az állatjaikról, mind értik, hogy az állatvédők miért vették el a kutyákat. Sajnos sokan még ma is azt hiszik, hogy a felelős állattartás kimerül az enni inni adásban.
2010. szept. 22. 19:59
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!