Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek ha nem akarja...

Mit tegyek ha nem akarja elfogadni a párom, hogy a kutyám hozzám tartozik? Többi lent.

Figyelt kérdés

Van egy kiskutyám (yorki) már jó ideje és nagyon nagyon szeretem! Ezzel nincs is probléma, mással van.

Mégpedig : a párom mikor még udvarolt nagyon aranyos volt vele, együtt sétáltattuk együtt csináltunk sok dolgot! Játszott vele és nekem úgy tűnt szereti (ha láttam volna bármi jelét hogy nem akkor hagyom a francba) 2 hete szóba jött, hogy költözzünk össze, persze Én boldog voltam. Aztán jött a rossz hír :( Nem akarja a kiskutyámat!!

Azt mondta adjuk be menhelyre és majd látogatjuk vagy adjam oda valakinek mindegy kinek csak oda ne jöjjön.

Nekem ez rosszul esett és elis ment a kedvem a költözés bármilyen formájától! Nem egy neveletlen kutya, persze vannak neki is hóbortjai de alapjába véve jó kutyus! Persze dicsérem hiszen az enyém.

Nem szeretnék megválni tőle, ő hozzám tartozik az enyém!Felelősséget vállaltam érte egy életre!

A páromat is szeretem, viszont ezzel a "kéréssel" nagyon elbizonytalanított.Azt mondja az a baj hogy nagyon gyerekként szeretem a kutyámat és jobban mint egy embert (mert hogy ne tudok lemondani róla). Szüleimnél lakom kertes házban de rájuk nem hagyom, mert szeretik ugyan de nem figyelnek annyira rá mint én pl simán kitennék az udvarra)

Tudom nem ide való ez a kérdés, de szeretném kérni azokat akik voltak hasonló élethelyzetben segítsenek!

Mit tegyek? Hogy csináljam hogy mindenkinek jó legyen?

Kérem aki bántó válaszokat írna az inkább ne válaszoljon, nem oktatást kérek ill. szemrehányást és vitázni sem szeretnék!Köszönöm

2010. szept. 22. 12:10
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
96%

Szia!

Olvasgattam az eddigi hozzászólásokat, nagyon érdekesek, hasznosak, és szinte mindegyik kiáll melleted, hogy bizony a kutyát válasszad.

Én sem vagyok másként, természetesen a kutya mellett voksolok.

Viszont: egy valamit senki nem említett, amiért ez a pasi nem szeretheti a kutyidat: FÉLTÉKENYSÉG!

Eddig külön laktatok ugye, így nem szólt a kutya miatt, sőt, állítólag szerette is.

Most viszont, hogy felmerült az összeköltözés gondolata, rájött, hogy:Hoppá, nem én leszek a központban, mert ott lesz a kutya is, akit Te nagyon szeretsz.

Biztos azt hiszi a barátod, hogy rá kevesebb időd jut majd.

Ezt meg kellene beszélnetek, lehet, hogy van még esély.

Bár!

Aki féltékeny a kutyára, az majd a gyerekére is féltékeny lesz.

Az ilyen pasik egyszerűen nem tudják elfogadni, ha a szeretett nő mással is foglalkozik, nem csak velük.

Nem tudom, egy próbát megér, beszélgess el vele erről a dologról.

Üdv.

Drukkolok neked és a kutyinak, és ha ez a pasi menni akar, hadd menjen, majd jön egy olyan, aki nem lesz ilyen önző, akinek az lesz a fontos, ami neked is.Ő fog igazán szeretni!

2010. szept. 22. 14:39
 52/62 A kérdező kommentje:

:) Féltékeny eddig csak a pasikra volt ...most jön a kutya...aztán a barátaim és a szüleim...és utána?

2 hete folyamatosan keresem a megfelelő megoldást, ő erre nem hajlandó! Neki mindegy csak Nina ne legyen.

Sokat jön megy ,sokat nem tartózkodna otthon!Max este de az éjszakába is rendszeresen jár!

Mivel ő már azt is mondta hogy az én dolgom lesz minden :főzés mosás takarítás boltba járás...persze ez természetes de akkor neki nem mindegy hogy ott van e vagy sem?Szobatiszta,nem szemtelen.Én takarítanék úgyis és enni is én adnék neki.Neki kb semmi gondja nem lenne a kicsire.

Köszönöm a válaszokat!Ez nekem nagy nagy segítség!

2010. szept. 22. 16:25
 53/62 Norczy ***** válasza:
100%

Uhhh! Nem olvastam el mindenki válaszát, mert alighanem sokáig tartana. Komoly szitu és én is csak azt tudom mondani hogy inkább ejtsd a pasit.

Amikor összejöttem a párommal nekem is megvolt a kutyám, nekünk is eljött az összeköltözés ideje, csak mi a szüleivel maradtunk. Régimódi felfogású szülők, párom is az(kutya nem jön be a lakásba stb.), DE mindannyian elfogadták(pedig a szülei csak látásból és hallomásból ismerték a kutyám) hogy ő az én részem és bent van a lakásban a mai napig a kutya, párom néha morcog az igaz,de soha nem mondta volna azt hogy rakjam ki a kutya szűrét vagy váljak meg tőle, holott sokszor a fél fizum az állatorvosra megy el. De mindenki elfogadta és imádja. Szerintem 1 normális kapcsolatban így működnek a dolgok. Nina hozzád tartozik fogadjon el így vagy menjen a pasi a búsba!

2010. szept. 22. 16:56
 54/62 anonim ***** válasza:

Azért te sem vagy teljesen komplett, már ne is haragudj! ;) Mi az, hogy természetes, hogy minden a te dolgod?! Mi a barátnőmmel közösen takarítunk, mosogatunk, főzünk, bevásárolunk, közösen tanítjuk, sétáltatjuk a kutyát meg úgy általában mindent együtt vagy felváltva csinálunk, vagy kinek hogy van éppen ideje.

Amúgy pont az jutott eszembe, hogy előbb-utóbb úgyis mindenkire féltékeny lesz, meg nehogymár ő előírja, hogy te hogyan élj! Ha el akarsz menni a barátnőiddel szórakozni esetleg a pasid nélkül, akkor ahhoz is majd engedélyt kell kérned? Azért ne rendeld már magadat ennyire alá a másiknak! A párkapcsolat mellérendeltségi viszony, nem alá és felérendelt!

2010. szept. 22. 22:40
 55/62 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Tegnap este eljött, mint utólag kiderült már csak a cuccáért! Borzasztóan cinikus volt. Jött a duma hogy fontosabb egy kis "dög" mint ő...persze mondtam neki hogy nem erről van szó és csak ő teszi egy lapra a kutyát és az embereket.

Utolsó: Hidd el megcsinálnám én egyedülis, nem vagyok elveszve!Ha engedné ill. engedte volna a kutyámat megtettem volna bármit!!! De rájöttem hogy egy jó kapcsolatban működnie kellene az alkalmazkodásnak mindkét részről...na de ez már tényleg nem idevaló rész:)

Most iszonyatosan fáj,de legalább nincs bűntudatom és van aki vigasztal...igen igen a kiskutyám!

Próbálok pozitívan gondolkodni, ezis elmúlik! Az élet megy tovább! Fiatal vagyok állítólag nem is csúnya nem is buta, biztos vagyok benne hogy találok valakit majd aki valóban elfogad engem és a velem járó kutyámat is:)

Mindenkinek nagyon köszönöm a hozzászólásokat ,tanácsokat ,jó kívánságokat!Tényleg sokat segítettek!

Szép napot!

2010. szept. 23. 07:52
 56/62 anonim ***** válasza:

Nem írom, hogy sajnálom, ez a pasi nem érdemelt meg sem Téged, sem a kutyusodat!

Legyél erős, ha kell sírd ki magad, aztán légy újra boldog:)

" A kutya természeténél fogva tiszta szívű

és őszinte.Ösztönszerűen tudja,

mikor nincs rá szükség:órákig

képes nyugodtan feküdni,mikor

királya belemerül a munkába.

Ám amikor a király szomorú és

szorong,odalopakodik hozzá, hogy

az ölébe hajtsa a fejét. Ne félj.

Sose bánd,ha mindenki más el is

hagy.Gyere sétáljunk egyet,és

felejtsd el az egészet."

2010. szept. 23. 08:29
 57/62 anonim ***** válasza:

Én búcsúzol be is húztam volna neki egyet.

Egy kutya nem lehet válóok, hidd el jobb ez így neked.

Sok szerencsét kívánok neked.

2010. szept. 23. 08:38
 58/62 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy most fáj, de végsősoron örülj neki, hogy így alakult. Ha nincs a "kis dög", aki miatt kiderült már most, hogy milyen ember, lehet, hogy összeköltözöl vele, és pár év múlva két gyerek mellett döbbensz rá, hogy milyen ember mellett kötelezted el magad.

Köszönd meg a kiskutyádnak, hogy időben kiderült :)

2010. szept. 23. 09:11
 59/62 anonim ***** válasza:

A legfájóbb az hogy az én kis vakarcsom imádja őt:(:( Folyton lefekszik a lába elé hogy simogassa a hasát (ezzel szokott "cigánykodni") ő meg arrébb löki a lábával!

Nnna, én biztos hogy adtam volna neki egy jó nagy pofont!

2010. szept. 23. 10:14
 60/62 anonim ***** válasza:
Mármint a hapsinak, ha belerúg a kutyámba!
2010. szept. 23. 10:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!