Mit tegyek ha nem akarja elfogadni a párom, hogy a kutyám hozzám tartozik? Többi lent.
Van egy kiskutyám (yorki) már jó ideje és nagyon nagyon szeretem! Ezzel nincs is probléma, mással van.
Mégpedig : a párom mikor még udvarolt nagyon aranyos volt vele, együtt sétáltattuk együtt csináltunk sok dolgot! Játszott vele és nekem úgy tűnt szereti (ha láttam volna bármi jelét hogy nem akkor hagyom a francba) 2 hete szóba jött, hogy költözzünk össze, persze Én boldog voltam. Aztán jött a rossz hír :( Nem akarja a kiskutyámat!!
Azt mondta adjuk be menhelyre és majd látogatjuk vagy adjam oda valakinek mindegy kinek csak oda ne jöjjön.
Nekem ez rosszul esett és elis ment a kedvem a költözés bármilyen formájától! Nem egy neveletlen kutya, persze vannak neki is hóbortjai de alapjába véve jó kutyus! Persze dicsérem hiszen az enyém.
Nem szeretnék megválni tőle, ő hozzám tartozik az enyém!Felelősséget vállaltam érte egy életre!
A páromat is szeretem, viszont ezzel a "kéréssel" nagyon elbizonytalanított.Azt mondja az a baj hogy nagyon gyerekként szeretem a kutyámat és jobban mint egy embert (mert hogy ne tudok lemondani róla). Szüleimnél lakom kertes házban de rájuk nem hagyom, mert szeretik ugyan de nem figyelnek annyira rá mint én pl simán kitennék az udvarra)
Tudom nem ide való ez a kérdés, de szeretném kérni azokat akik voltak hasonló élethelyzetben segítsenek!
Mit tegyek? Hogy csináljam hogy mindenkinek jó legyen?
Kérem aki bántó válaszokat írna az inkább ne válaszoljon, nem oktatást kérek ill. szemrehányást és vitázni sem szeretnék!Köszönöm
Ez nálam is alapkritérium volt, hogy velem csomagban adják a kutyámat is. Akinek nem kell, annak én se kellek igazán.
A tesómnak a volt nője kezdte így a kapcsolatot, hogy vagy a kutya, vagy én. A buta tesóm a csajt választotta. 7 évig kínlódtak, aztán szét mentek, már egy gyerekkel nehezítve. Szerintem ott a kérdésnél lehetett volna már tudni, hogy a nő felejtős.
Ha egy pasi szeret, akkor nem egy 3 kg-os kiskutya fogja megakadályozni abban, hogy veled éljen. Ezen gondolkodj el.
Ha meg az a fő baja, hogy neveletlen a kutyud, mert gyerekként szereted, akkor járjatok el együtt kutyaiskolába, közös hétvégi programnak is kiváló, és a pasim sokkal többre értékeli a kutyámat, mióta mindenféle vicces trükkökkel tudja szórakoztatni a barátokat. Én csendben meghúzódok, pedig én tanítottam a trükköket, ő meg marha büszke ilyenkor.
Fáj nagyon ez a helyzet! De ha nem fogadja el akkor ő megy és nem a kiskutyám! Sok rossz dolog történt velem mióta ő meg van nekem és meghálálni nem tudom neki hogy hányszor adott erőt nekem,hányszor vigasztalt ha sírtam!
Sokan azt hiszik hogy kicsi és csak dísznek van,divatból pedig nem! Tud nagyon makacs is lenni de a legjobb barátom és az életem része nem egy plüsskutya:)!
Pasit találok még és remélem olyat aki vele együtt elfogad!
Ha jobban belegondolok "megvezetett" és igaza van a egyik válaszolónak..ki tudja még mik jönnek elő!
Köszönöm a válaszokat !
A kutya mellett akarod az eletedet leelni?
Mert mellette kevesebb idot lehetsz, mint a parod mellett....
....azt kell eldonteni, kit szeretsz JOBBAN!
Az csak nem baj, ha valaki oszinte...
ma 12:24
Sajnos a kutyám nem élhet addig míg én, de míg él addig 110% hogy velem marad! Tudta hogy van kutyám, sőt úgy mutatta hogy szereti ő is!
Nem hagyom sehol, az enyém! Akinek tetszik az marad akinek nem az megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!