Mit tegyek ha nem akarja elfogadni a párom, hogy a kutyám hozzám tartozik? Többi lent.
Van egy kiskutyám (yorki) már jó ideje és nagyon nagyon szeretem! Ezzel nincs is probléma, mással van.
Mégpedig : a párom mikor még udvarolt nagyon aranyos volt vele, együtt sétáltattuk együtt csináltunk sok dolgot! Játszott vele és nekem úgy tűnt szereti (ha láttam volna bármi jelét hogy nem akkor hagyom a francba) 2 hete szóba jött, hogy költözzünk össze, persze Én boldog voltam. Aztán jött a rossz hír :( Nem akarja a kiskutyámat!!
Azt mondta adjuk be menhelyre és majd látogatjuk vagy adjam oda valakinek mindegy kinek csak oda ne jöjjön.
Nekem ez rosszul esett és elis ment a kedvem a költözés bármilyen formájától! Nem egy neveletlen kutya, persze vannak neki is hóbortjai de alapjába véve jó kutyus! Persze dicsérem hiszen az enyém.
Nem szeretnék megválni tőle, ő hozzám tartozik az enyém!Felelősséget vállaltam érte egy életre!
A páromat is szeretem, viszont ezzel a "kéréssel" nagyon elbizonytalanított.Azt mondja az a baj hogy nagyon gyerekként szeretem a kutyámat és jobban mint egy embert (mert hogy ne tudok lemondani róla). Szüleimnél lakom kertes házban de rájuk nem hagyom, mert szeretik ugyan de nem figyelnek annyira rá mint én pl simán kitennék az udvarra)
Tudom nem ide való ez a kérdés, de szeretném kérni azokat akik voltak hasonló élethelyzetben segítsenek!
Mit tegyek? Hogy csináljam hogy mindenkinek jó legyen?
Kérem aki bántó válaszokat írna az inkább ne válaszoljon, nem oktatást kérek ill. szemrehányást és vitázni sem szeretnék!Köszönöm
Az előző válaszokat összefoglalva:
Az szeret Téged igazán, aki örül annak, ami téged boldoggá tesz.
Tehát a fiú nem szeret téged igazán, a kutyusod még segített is leleplezni.
Amúgy én sem válnék meg a kutyusomtól, gyakorlatilag ő tartott életben az utóbbi évben, és ezt sosem tudom meghálálni neki.
"Mi lenne, ha a parodat nagyon szeretned, szereti is az allatokat, de a kutyad 'nem tudna megszokni'? Pl. mindig ugatna ra, mintha idegen lenne, stb.
Akkor mit tennel?..."
Látszik, h nincs kutyád...akkor nem is kérdeznél ilyet, mert ilyet én még nem láttam.
Lehet, hogy fájni fog, amit írok, de akkor is: menjen a fenébe ez a pasi!
Ha ismer, és tudja, hogy ennyire szereted a kutyádat, hogy képes azt kérni, hogy add oda másnak?
Olvassa el A kis herceget ez a drága ember, aztán gondolja át újra, amit mondott...és mire átgondolja, addigra Te legyél tőle jó távol.
Tőlem is megkérdezték már párszor a szüleim, hogy mi van akkor, ha majd jön életem szerelme, de ki nem állhatja a kutyákat?
Akkor az van, hogy nem ő volt életem szerelme.
Sok erőt Neked, remélem jól döntesz. Egy yorki gazdi:)
Nekem nem volt sem kutyám,sem macskám..De van egy gyönyörű zöld leguánom ami lassan 2 kilós..Nagyon imádom,és igazi pompás látványt nyújt..Ha otthon vagyok akkor kint szokott lenni a szobában,mert elvan..A párom amikor megismert,érdekesnek találta a "sárkányomat"...Emlékszem egy nap elém állt,és azt mondta
" Hetek óta utána járok,olvasok még az állatkertbe is lementem,hogy tanulmányozzam a zöld leguánok életét,szokásait..Ő úgy érzi,hogy megvan a kellő tudása ahhoz,hogy megfelelő körülményeket biztosítson mindkét kis"házisárkány" részére..2 hónapot kér,mert addigra kész lesz a leguánom méltó terráriuma,és persze nekem is a megfelelő kislakása.." Eszébe sem jutott,hogy azt mondja,nem kell neki a hüllőm.. Azóta is együtt vagyunk,és ma már úgy érzi,hogy a leguán közös családtag..Nem az enyém,nem az övé,hanem közös..
Egy állatkérdésben ha eleve már részese az életünknek,nem szabad kizáró oknak lennie!!
Egy gyerekes anyukának sem mondja egy férfi sem,hogy "add a kölyköt a mamához,mert hangos,és ő nem jöhet"
Ha valaki nem képes elfogadni az én általam választott családtagot akkor nincs értelme tovább beszélgetni..
Én 23 ő 25 és féléve tart ,igaz nehezen jöttünk össze,sokat "pedálozott" DE TUDTA HOGY A KUTYÁM A MINDENEM!Ez nem azt jelenti hogy jobban szeretem az emberektől de aki kutyát tart érti miről beszélek!
Nem plüss kutyám van!A helyén alszik!Mikor Tvzek akkor feljön az ágyra de csak a lábamhoz!Annál feljebb soha!
Nem hurcolom magammal,nem mutogatom néha kirándulás alkalmával viszem magammal!Úgy beszélek vele mint egy emberrel, nem vagyok pláza cica hogy nyávogjak neki:)Persze ha valamiért nagyon meg kell dicsérni akkor megteszem!
Ha a kutyám nem bírná a pasimat akkor elkövetnék azért mindent hogy "megbékéljenek " de barátságos kutyám van, csak akkor ugat ha egy idegen megáll a ház előtt!
Az volt a baja hogy kutya szaga van (nem büdös) és hogy szőrös :S na meg az amit már hallottam pár embertől hogy a "kutya nem házba való" Persze mikor jön valaki akkor örül ugrál 1 percig de aztán ül nyugodtan és hallgatózik!
Egyébként 3kilos, nem túl kicsi de értelmes!
A legfájóbb az hogy az én kis vakarcsom imádja őt:(:( Folyton lefekszik a lába elé hogy simogassa a hasát (ezzel szokott "cigánykodni") ő meg arrébb löki a lábával!
De miért pont 2 hete zavarja?
.... es ha szereti a kutyadat, igazat mondott, de nemreg kiderult -ahogy irtad is, 2 hete-, hogy pl. allergias a kutyaszorre?.... Nem artana rakerdezni.
Lehet, hogy erzi azt, kellemetlen a tema, es nem tud hogyan hozzakezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!