Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek ha nem akarja...

Mit tegyek ha nem akarja elfogadni a párom, hogy a kutyám hozzám tartozik? Többi lent.

Figyelt kérdés

Van egy kiskutyám (yorki) már jó ideje és nagyon nagyon szeretem! Ezzel nincs is probléma, mással van.

Mégpedig : a párom mikor még udvarolt nagyon aranyos volt vele, együtt sétáltattuk együtt csináltunk sok dolgot! Játszott vele és nekem úgy tűnt szereti (ha láttam volna bármi jelét hogy nem akkor hagyom a francba) 2 hete szóba jött, hogy költözzünk össze, persze Én boldog voltam. Aztán jött a rossz hír :( Nem akarja a kiskutyámat!!

Azt mondta adjuk be menhelyre és majd látogatjuk vagy adjam oda valakinek mindegy kinek csak oda ne jöjjön.

Nekem ez rosszul esett és elis ment a kedvem a költözés bármilyen formájától! Nem egy neveletlen kutya, persze vannak neki is hóbortjai de alapjába véve jó kutyus! Persze dicsérem hiszen az enyém.

Nem szeretnék megválni tőle, ő hozzám tartozik az enyém!Felelősséget vállaltam érte egy életre!

A páromat is szeretem, viszont ezzel a "kéréssel" nagyon elbizonytalanított.Azt mondja az a baj hogy nagyon gyerekként szeretem a kutyámat és jobban mint egy embert (mert hogy ne tudok lemondani róla). Szüleimnél lakom kertes házban de rájuk nem hagyom, mert szeretik ugyan de nem figyelnek annyira rá mint én pl simán kitennék az udvarra)

Tudom nem ide való ez a kérdés, de szeretném kérni azokat akik voltak hasonló élethelyzetben segítsenek!

Mit tegyek? Hogy csináljam hogy mindenkinek jó legyen?

Kérem aki bántó válaszokat írna az inkább ne válaszoljon, nem oktatást kérek ill. szemrehányást és vitázni sem szeretnék!Köszönöm

2010. szept. 22. 12:10
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem mondta h allergiás, csak zavarja a kutyaszőr - ami sok nem kutyást zavar
2010. szept. 22. 13:06
 42/62 anonim ***** válasza:
100%
igen, lehet hogy allergiás a kutyaszőrre de a yorkikra és még egy pár fajtára nem lehet mivel igazából nem is szőrük van hanem hajuk. (nem olyan mint pl. egy németjuhásznak hanem folyamatosan nő, nem hullik stb. gondolom tudjátok) szóval ez nem lehetne kifogás:/
2010. szept. 22. 13:06
 43/62 anonim ***** válasza:
100%

kérd te is tőle hogy váljon meg valamitől ami nagyon fontos neki, motor, gitár, playstation nincs valami mániája?

De szerintem is értelmetlen próbálkozni, hagyd el.

2010. szept. 22. 13:15
 44/62 anonim ***** válasza:
100%
Az öcsém is allergiás a kutyaszőrre, ezért van yorkshire terrierünk. Ja, és ennek a fajtának annyi szőre hullik 1 hónap alatt, ami egy átlag férfiemberből 2 nap alatt:)
2010. szept. 22. 13:18
 45/62 A kérdező kommentje:

:D:D Az utolsó nagyon jó volt:D:D

Egyébként sok olyan dolga van ami nem tetszik de a számomra legutálatosabb a cigi, mégis elfogadtam. És kész!Pedig nagyon elítélem!Ja és a többit is elfogadtam...úgy gondolom oda vissza alapon járna!De ahogy múlnak a percek egyre biztosabb vagyok abban hogy nem Ő az....

2010. szept. 22. 13:28
 46/62 anonim ***** válasza:
60%

Kerdezz vissza, 'Te lemondanal a cigirol ERTEM?'

Ha azt mondja nem, akkor Te meg visszavaghatsz, hogy Te meg a kutyarol nem fogsz.

ENNYI.

2010. szept. 22. 13:39
 47/62 anonim ***** válasza:
100%

Én valahogy nem tudom a cigit összehasonlítani a kutyatartással... a cigaretta egy rossz szokás, büdös, csúnya, ráadásul tüdőrákot okozhat.

Ha leszoktatod őt, akkor még hálás is lehet érte.

Egy kutya pedig nem plüss, nem lehet csak úgy lepasszolni az embernek kénye kedve szerint. Aki ezt képes megtenni, az szégyellheti magát. Egy kutyának a gazdája az egyetlen fontos dolog az életében, és ezzel nem lehet játszani.

Egyébként sajnálom nagyon, hogy ilyen helyzetbe kerültél:(

2010. szept. 22. 13:55
 48/62 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kutya miatt, hanem alapvetően a pasi természete miatt: ha nem fogad el téged úgy, ahogy vagy, ha neki nem fontos az, ami neked fontos, vajon legközelebb mi nem fog neki tetszeni? Ha ennyire nem képes a te érzelmeidet fontosnak tartani, akkor később még rosszabb lesz.
2010. szept. 22. 14:03
 49/62 anonim ***** válasza:
100%

SZia!

én csak annyit fűznék hozzá, h a kommentekben leírtakat neki is így kéne elmondanod..

plusz..sztem az utolsó kommented már választ is adott a kérdésedre.

2010. szept. 22. 14:05
 50/62 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp ne mondj le a kutyádról. Találkoztam egy hasonló esettel, a lány lemondott a kutyáról, aztán persze szakitás lett a vége, de a kutyát már nem tudta visszaszerezni. NE mondj le róla semmiképp. Ha nem kellesz neki vele együtt, akkkor nem is szeret igazán és annál cska jobbat találhatsz!
2010. szept. 22. 14:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!