A palotapincsi okos vagy a butább kutyák közé tartozik?
Figyelt kérdés
van egy kiskutyám 7 hónapos, de nagyon okos
5 perc alatt felfogja hogy mit kérek tőle néha annyi se kell
az apja 7-8 éves ő is hamar tanul. bár ő kéreti magát. az anyját nem tanítjuk mert beteg, de régebben ő is hamar tanult dolgokat.
régebben azt hittem hogy a butábbak közé tartoznak. de most felmerült bennem ez a kérdés
2011. júl. 1. 20:45
1/6 anonim válasza:
Szerintem buta kutya nincs, mondjuk úgy, hogy kevésbé értelmes, tanítható.
A palotapincsi abszolút ilyen, úgy gondlom.
2/6 A kérdező kommentje:
oks :) bocsi csak nem találtam rá szavakat :)
2011. júl. 1. 20:52
3/6 manka14 válasza:
Ez hülyeség,minden kutya okos,csak tanitani kell,nincs olyan kutya ami buta,mindegyik okos,meg ez attól is függ hogy bánsz vele....
4/6 anonim válasza:
23:13-as
Azért pl. egy angol bulldogot és egy border collie-t ne hasonlítsunk össze :)))
5/6 xnorkax válasza:
Minden kutyának más a felfogó képessége, de nincs lehetetlen, minden kutyát lehet tanítani. Persze vannak nehezebben tanítható fajták, ám ők általában inkább a makacsságuk miatt taníthatóbbak nehezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!