Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Pomerániai törpespitz farka...

Pomerániai törpespitz farka lefelé konyul, ez normális?

Figyelt kérdés
4 hónapos kan.
2022. máj. 14. 17:16
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯
 391/570 A kérdező kommentje:

Pisi szinte 100%-ban a pelenkára, vagy kint. Kakihoz valamiért nem akarja használni. Azt mindig a sarokba. 😂 Vagy kint. De már kitoltam vele, mert kicsit odébb raktam a pelenkát a sarok felé, így reggel sikerült becéloznia. 😂

Szerintem a pelenkát azért csócsálja, mert egyedül hagyom. De már belerágom a szájába, hogy nem szabad, erre mégis csinálja.

2022. máj. 25. 22:22
 392/570 anonim ***** válasza:

Dafke ☹️😁

Nekem egy régebbi (ellopott) kutyámmal volt ilyen elképesztő masszív huzavona, pedig ő felnőtt volt.

Az udvar egy bizonyos, frekventált pontján amikor elkészült a kert szépítési projekt, kitalálta hogy annak a mértani közepébe 💩

És ez ment hetekig. A végén tiszta zizi lettem.

Végül le lett kerítve neki az udvar másik fele.

Szóval van ilyen de ő még pici.

Ügyesen csinálod a dolgokat!

2022. máj. 25. 22:35
 393/570 A kérdező kommentje:
Ellopták?! Jajj… 😞 Milyen kutyi volt?
2022. máj. 25. 22:43
 394/570 anonim ***** válasza:
El igen de ez egy külön történet, majd egyszer elmesélem priv. Nem kicsi volt hanem közepes termetű, rövid szőrű.
2022. máj. 25. 22:59
 395/570 A kérdező kommentje:

Éjfélkor még kint ültem vele az udvaron, de csak játszott. Aztán pár óra múlva már tele volt a pelenka. 😞

Reggel aludni sem hagyott. Ha a helyére küldtem, jött a pelenka szaggatása, már a jelenlétemben is.

2022. máj. 26. 09:04
 396/570 A kérdező kommentje:
Reggel alaposan megreguláztam, azóta visszafogta magát.
2022. máj. 26. 10:30
 397/570 anonim ***** válasza:

Kedves Kriszti 🌸🌼

Szép napotokat kívánom!

Szeretnék adni neked 2 jó tanácsot mielőtt teljesen kimerülsz a problémáid miatt!

Ha van kedved, fogadd meg!

🔴 Oszd be úgy az etetését, hogy mondjuk reggel, ahogy aktívvá válik x órakor és este 8 között kapjon enni.

Az evés generálja a kakilást, ahogy eszik "helycsere van", kaja be, kaki ki 🤭,

Ha este 8-kor adsz neki UTOLJÁRA, akkor be fog állni arra a szervezete, hogy a reggeli első étkezés után fog legközelebb kakilni.

Tehát nyugodt lesz az ejszakátok, legalábbis ilyen szempontból.

Nem fog éhen halni!

Nem "csecsemő" már, hanem 5. hónapos "kisgyerek". (elkényeztetett, tyjahhhh, persze, éjszaka anyuci etet meg szórakoztat.....)

Ebben az esetben nem kellene hogy legyen éjszaka kaki csak pisi és nem keltek fel enni.

🔴 A másik a főnök státusz kialakítása.

Rendszeresen kellene tanítani, trenírozni ahogyan tegnap írtam, hogy tanuljon meg szót fogadni.

Egyre nagyobb lesz és egyre több borsot fog az orrod alá törni ha nem fogad neked szót. Hiszen egyre bátrabban fogja felfedezni a világot és egyre több konfliktus keletkezik ha nem tudsz hatni rá. (csak egy butus példa, mondjuk megkergeti a kiscsibéket az udvarban)

Tanítsd meg a behívásra, "gyere ide"!

És a "nem" - re!

Hidd el, neki is jobb lenne ha meg lenne regulázva.

Röviden ennyi.

2022. máj. 26. 10:35
 398/570 anonim ***** válasza:

Jé de érdekes!!!!!!

Most küldtem el amit írtam és ODANÉZZ: pontosan ugyanazt a szót használtuk!

Megregulázni.

Pedig én nem láthattam, hogy te mit írsz épp és fordítva.

Na ez a színtiszta telepátia.

2022. máj. 26. 10:37
 399/570 A kérdező kommentje:

Hálásan köszönöm, hogy időt fordítasz ránk! 😇🤍

Megpróbáltam beállítani az étkezést így: reggel 8-9, délután 3, majd este 8.

De teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor van kaka. Mintha nem függene az evések időpontjától. Az is probléma, hogy van amikor nappal hozzá sem nyúl a kajához. Este meg bezabálja. Sőt, szerintem az is számít, mit eszik. Gondolom némelyik étel gyorsabban áthalad.

Most határozottabban viselkedek vele, nem könyörgök többet.

Reggel óta jól megy a “gyere” és a “gyere befelé”. De biztos vagyok benne, hogy csak azért, mert ketten vagyunk itthon.

És az előbb megint elkezdte rágni a pelenka csücskét, pedig itt vagyok vele.

Játékai is vannak, rágóka is. Miért a pelenkát kell rágni, miért? 🤯🤯🤯😂

2022. máj. 26. 11:06
 400/570 anonim ***** válasza:

Ezek szerint jól haladtok! 🙂

Ügyes vagy!

Lesd ki, hogy melyik étel mit eredményez de valószínűleg a száraz táp a keményebbet, evvel tudsz kalkulálni.

Ismered a mondást a tiltott gyümölcsről...... 😄

2022. máj. 26. 13:31
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!