Pomerániai törpespitz farka lefelé konyul, ez normális?
Rendben. Holnaptól szamonkérem, számonkérhetsz 😜
Majd meséld el, hogy szerinted mik változtak az utóbbi napokban jó irányba!
Mert legtöbbször a rossz dolgok voltak emlegetve a megoldás keresés miatt.
Nézzük a szebbik oldalt is!
Milyen igazad van!
Nagyon szépen hagyja magát megfésülni, a popi tájékán is. Már nem ül le folyton. 😆 A pocak fésülésével még nem sokkolom, de ma is szuggeráltam.
Nagyon jól megy a “marad”. Szinte már nem is ugat, ha kimegyek a szobából és magára marad. Mikor visszamegyek nem vár az ajtóban, hogy azonnal furakodhasson kifelé, hanem a helyén fekszik.
Jól megy a “menj a helyedre” is.
Bevált a módszered (ismét), bevittem a jutalomfalatokat a szobába, hogy mindig kéznél legyen, bemegyek, hívom és ha jön, kap falatkát. Ma kétszer is működött.
Egyre többször van kint pisi. Bent szépen pelenkára. Az előbb voltunk kint kakálni. 🥳 (Csak ő. 😂) Remélem, hogy így reggelig nem lesz gond.
Nem viselkedik olyan durván, akaratosan. Nagyon szimpi, ahogy ma mindenhol a közelemben telepedett le, mintha összetartoznánk.
Ma megette a reggelit, ebédet, vacsorát. Nem játszott az étellel egész nap. Szerintem ilyen még nem is volt.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, szombaton lesz 2 hete, hogy itt él, szerintem csodálatos, hogy ilyen rövid idő alatt ennyit fejlődött, főleg úgy, hogy teljesen amatőr vagyok.
Nagyon szép beszámoló, örülök neki hogy egyre több az öröm és a sikerélmény!
Bizony hogy összetartoztok és ez mindig így lesz.
Az akaratosság tudod, honnan eredt?
Onnan, hogy több kutya közt élt és ők - még a saját anyja is - vetélytársa volt, akikkel szemben erővel tudta csak végig vinni az akaratát. (már ha sikerült tökmag létére)
Itt nálad apránként megtanulta / megtanulja hogy te vagy a kizárólagos főnök, viszont egy kedves személy is aki annyi jót és finomat adsz neki.
Egyre jobban fog szeretni, bízni benned, szót fog fogadni azaz = összecsiszolódtok 💞
Igen, pontosan. (étel)
Nehéz dolga azért nincs egy ilyen szerető, gondoskodó környezetben! Ugye?! 😄
Tényleg, a hasán nem is igazán van szőr. 🤔😂 Nézd el nekem, igazság szerint egyelőre ott fésülöm ahol tudom, a hátsó résznél is inkább eltöröm a gerincem a lépcsőn (ott szoktam fésülni) és átmegyek S betűbe, csak hozzáférjek és ne mozduljon. 😅
Még a mozgatást is gyakorolni kell, annyira óvatosan fogom meg, nehogy fájjon neki valahol. Anyumék fel se merik venni. 😆 Sőt, anyum sajnálja, MERT ARANYOS. 😆 Ettől kivagyok. 😄
🤪 Oké, nekem még sosem volt állatom. Vagyis de, 25 éve egy db hörcsög.
Gondolom úgyis jelezné, ha valami kellemetlen lenne neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!