Pomerániai törpespitz farka lefelé konyul, ez normális?
Még ilyet! Nahát! Miket csinálsz!
😄 Mit gondolsz, hogy került a szemembe....
De már kijött.
Azt hiszem túl gyakran akarom fésülni.
Ha kimegyünk, felszed mindent a bundája. Én meg csinosítgatnám. 😅
Ami most beugrott még: a tenyésztő szerint fültisztítóval tisztítsam a fülét. Egyelőre el sem tudom képzelni, hogy ezt hagyná, vagy helyes-e egyáltalán.
A másik, bolhairtás hogy működik? Ezt is emlegette, de infót nem adott. 😵💫
Én belelátok az ő fülecskéjébe és gyönyörű, fényes, fehér - rózsaszín, egészséges, tiszta.
Ergo : nem bu... herálom. (soha)
Lehet hogy pomerániai kutyusnak kell??
Szerintem hallgass a józan észre.
Nézz bele : ha legalul a tekervényekben látsz sötétbarna, barna, feltűnően sok trutyit, akkor igen, tisztítsd ki! (nem nehéz csak a kutyának hallgatnia kell rád, hogy amikor rángatná a fejét, akkor elhangzik a bűvös NEM😎 és akkor álljon le, mozdulatlanra.
Nem hinném hogy ennyi idősen takarítani kellene.
De kukkants bele gyakran, főleg kerti bulik után, tudod, toklász stb
Bolha. Írd be Google hogy :
kutya bolha spot.
Lesz olyan ami fehér hosszúkás dobozos, rajta (többféle méretű kutyákra) többféle kutya portré.
Azt orvos adhatja csak. Azt kérd az allatorvosodtól, hogy adjon receptet, AVAGY Ő AD.
Bocsánat, kapkodva írtam mert most vacsiztam és pukkadok szét. (fél kiló zöldbab, diéta)
Szóval nem spot hanem TABLETTA, mi ezt használjuk évek óta.
Ez az:
Rendben, köszi! 🙂
Chh, szerintem én 7-e óta híztam vagy 3 kilót. 😬 Napi 3-szor eszek rendesen és csak kutyázok. Előtte 1-szer ettem, mellette csak nyammogtam valamit és aktív voltam.
Mondjuk én vegán vagyok, de fél kg zöldbab büntetés lenne. 🤭 Főzeléknek szeretem vagy levesnek.
És ez főtt volt csak teriyaki szósszal, pici fokhagymával főzve.
Én is híztam tízet!!!!! Úgyhogy ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!