Pomerániai törpespitz farka lefelé konyul, ez normális?
Akkor szűz?
Nem vagyok otthon a témában. 😃
Én rák. Meg azt is tudom, hogy az aszcendensem skorpió. 😆
Nőtt szemmel látható módon amióta megérkezett hozzád? Pontosabban elhoztad te magad, gondolom.
Jó messze van ahonnan hoztad!! Jártam arrafelé és egy ismerős ott volt határőr.
Nem vagyok komolyabb horoszkóp szakértő, igen szűz. De ugye nem július 5 ?
Nem tudom, holnap majd megmérem.
Ránézésre nem tudom megállapítani, hogy nőtt-e. Még csak 1.5 hete van itt, kellett volna nőnie? 😳
Nem, június 22. Miért, mi van július 5-én? 😃
Anyukám szülinapja volt.
Neeeem, csak kérdeztem, kíváncsiság hogy milyen tempóval nő. 😄
Jaj, ne haragudj. 😞
Egy hete volt az apám születésnapja, tavaly év végén veszítettem el.
Természetes jelenség, hogy a szobámban hallgat rám, de máshol nem? Pl. konyha, udvar. Főleg, ha mások is ott vannak. Ez változni fog?
Kis gazember! 🤐😄
Ezt tréningezzétek kitartóan mert ez így nem maradhat!
Ilyen apró és már ravaszkodik.
Nem jó, feltétlenül, minden körülmények között, azonnal kell minimum 2 dolognak engedelmeskednie:
- Gyere ide!
- és a NEM.
A NEM az univerzális, vonatkozhat arra, hogy megáll nem lép tovább (autó, másik kutya, veszély) ,/ vagy kiköp valamit/ vagy fel sem veszi a földről (mondjuk döglött verébfióka)
Szoktak kutyák evvel trükközni, hogy más emberek jelenlétében, vagy ha TELEFONÁLSZ 😯😬 akkor se kép se hang, tojik rád.
Na ezt nem szabad hagyni!
Köszönöm.
Sokszor hülyén érzem magam, hogy már 10-szer elmondom, hogy “gyere”, és azért is elindul a másik irányba. Olyankor azt szoktam mondani, hogy “jössz, vagy becsukom”, lassan elkezdem behajtani az ajtót, 10-ből 9-szer gyorsan elindul és beszalad. 😂
Próbálkozik 😄
Nem várható el hogy egyik napról a másikra megtanulja de kitartóan és következetesen gyakoroljátok, és azt próbáld betartani hogy ennél a minimum 2 parancsnál legyél szigorú.
Komoly, nem mosolygós. Nem engedékeny. PARANCS.
Hogy belafagyjon a kaki 😂 amikor meghallja és legyen tisztában avval, hogy az anyuci most naggggyon komolyan mondta és nagyon fog haragudni ha nem fogadok azonnal szót.
(gondolj bele, mondjuk egy bicikli elé készül besétálni vagy bármi vész, azonnal szót kell fogadnia)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!