Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Pomerániai törpespitz farka...

Pomerániai törpespitz farka lefelé konyul, ez normális?

Figyelt kérdés
4 hónapos kan.
2022. máj. 14. 17:16
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯
 361/570 A kérdező kommentje:

Igen, olyankor teljes komolysággal, szigorúan utasítom.

Bár ma kínomban már rámorogtam. 🙄

2022. máj. 24. 22:34
 362/570 anonim ***** válasza:
.... alakul 👍🤭😃
2022. máj. 24. 22:37
 363/570 A kérdező kommentje:

Szedtem ma a kaksit az udvaron, szégyellem, de én undorral fogom meg. 😬 Olyan idegen, vagy nem tudom. 😆

Anyum azt mondja, akkor mit kezdenék egy gyerekkel, mikor nyakig sz*ros… 😆

2022. máj. 24. 23:29
 364/570 A kérdező kommentje:

Megint éjszakai horror van, de most már tényleg kezd elegem lenni.

Itt feküdt mellettem, elkezdett nyűglődni, szépen letettem, mondtam, hogy akkor menjen aludni a helyére.

Elkezdett járkálni, láttam, hogy kaka készül, gyorsan rátettem a pelenkára. Ott nem óhajtott. Oké.

Mint a villám húztam kifelé a szobából, hogy nyitom neki a bejárati ajtót, jött is utánam, de a konyháig bírta. Nem baj, azért kiment, én addig feltakarítottam.

Kimentem hozzá, leültem, vártam, hogy sétálgasson, szaglásszon. Egy idő után felálltam, mondtam, hogyha nincs semmi menjünk be. Be is jöttünk, viszont a szobába nem akart visszajönni. Csak állt, állt, állt és nézett. Csábítja a fürdőszoba ajtaja, ami résnyire nyitva van, meg bújkált az asztal alá. Ott álltam már jó ideje, már mindenhogy mondtam, hogy jöjjön be, és nem. Nem és nem. Áll a lépcső alján a korom sötétben és csak bámul. Ebből rohadtul kezd elegem lenni. Jó, akkor lemegyek, felhozom kézben. Csakhogy nem hagyja magát megfogni. Végül a macijával tudtam becsalni. Nem tudom mit vétettem…

2022. máj. 25. 00:53
 365/570 A kérdező kommentje:
Ezek a meredt nézések nagyon nem tetszenek. Kezdem elveszteni a bizalmam felé. Tényleg horror volt, ahogy a sötétben csak a szemei csillogtak.
2022. máj. 25. 00:57
 366/570 anonim ***** válasza:

Ne rémisztgess! 😲😃

Hogy telt az éjszaka?

Jól vagytok, kiheverted és kaki kalandot?

2022. máj. 25. 10:19
 367/570 anonim ***** válasza:

De gondolom a kakit valami eszközzel vagy kesztyűben csinálod.

Mi utcán kakizacskóval intézzük, meg kell szokni.

2022. máj. 25. 10:23
 368/570 anonim ***** válasza:

A furcsa nézést nem igazán tudom érteni, nem tudom mi járhat a fejében.

Valami bizalmatlanságot sugall nekem avval összerakva, hogy kisiklik a kezed közül, nem engedi megfogni magát, nem fogad szót.

Erre hosszasan tudok írni.

Írtam tegnap hogy 2 dolgot nagyon meg kell tanulnia, legyél szigorú, hajthatatlan, ő meg tanulja meg hogy ebben nincs mese, szót kell azonnal fogadnia.

Írtam azt is hogy hanyatt, nézz mélyen a szemébe.

Nos, a kutyáknál a szemkontaktusnak komoly jelentősége van.

Teszteld le, hogy : nézz farkasszemet vele! Komolyan és stabilan és nagyon határozottan!

HA kitart egészen sokáig, akkor az azt jelenti (sajnos) hogy azt képzeli a tökmag magáról, hogy feletted áll rangban, ő a főnök.

Te mindenképpen tarts ki, évvel demonstrálva, hogy TE VAGY A FŐNÖK.

Ez egy komoly eszköz a kezedben.

Tudatosítsd benne, hogy te vagy a boss.

Tehát ellenőrizd le, hogy mit gondol a poziciojáról!

Rögzítsd benne, hosszasan és stabilan a szemébe nézve, hogy te vagy a főnök!

Egy példa a másodikra : pl. valahol ül/all/fekszik és néz rád, te nézz a szemébe, tartsd vagy 30 másodpercig csendben, majd szólj hozzá valami parancsot, például "gyere ide".

Erre fel kell hogy álljon és hozzád menni.

Ezt NE kérd tőle, hanem PARANCSOLD komoly hangon de persze nem mint valami szadista fegyőr 😄

2022. máj. 25. 10:42
 369/570 anonim ***** válasza:

Utóirat : Addig nézz vele farkasszemet miközben teszteled (de más ilyen esetben is) amíg Ő el nem fordítja a tekintetét!!!!

Ne te!!!

2022. máj. 25. 10:44
 370/570 A kérdező kommentje:

Igen, én is zacskóval szedem, de akkor is… 🙂

Reggelre is várt a csomag, aztán az udvaron is, pont most szólt be anyum, hogy megint kakált, de vagy 5 helyre az udvaron. De hát alig evett…

Egyedül maradt pár percre reggel, az volt az első, hogy cafatokra szedte a pelenkát. Erre teljesen rászokott, pedig mindig megszidom érte. Megint hívom be, nem jön. Szerintem nagyon kezdenek elromlani a dolgok.

Szadista fegyőr 🤣

Egyébként éjjel pont ezt csináltam, amit írsz, csak akkor még nem voltam benne biztos, hogy helyesen teszem.

Mikor csinálta a hisztit, hogy nem akart visszajönni a szobába és megfogni sem hagyta magát, ugye becsaltam a macival. Le

Ledőltem az ágyra, ő a sajátjába. És faarccal elkezdtem a szemébe nézni. Bámultuk egymást, kb. fél perc múlva felállt, közelebb jött, nézett, de visszafordult és lefeküdt, nézett tovább. Fészkelődött, nézett. Én egy pillanatra sem néztem félre. Aztán bedugta a fejét a sarokba. Még visszanézett, aztán elbújt a maci mögé. Utána már aludtunk.

2022. máj. 25. 11:11
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!