Melyik kölyköt válasszam az alomból?
Figyelt kérdés
Van erre valami könyv vagy leírás hogy hogyan válasszak kölyköt?
Ha megadó nem domináns kutyát szeretnék.
2022. ápr. 5. 16:36
11/14 anonim válasza:
A legolcsóbbat. Az is egy kedves állatka, de anyagilag jobban jössz ki.
12/14 anonim válasza:
#9-10 én is ezt akartam mondani a kérdezőnek. Nem az ember válassza ki a kutyát hanem a kutya az embert. Egyébként nekem is hasonló sztorim volt. És jól döntöttem. A #2-est én írtam.
13/14 anonim válasza:
#11 A menhelyi kutya még jobb. Nagyon sok fajta közül választhatsz. Általában keverék és fajtiszta is van egyaránt. A menhelyi kutya ingyen van, általában ivartalítva és beoltva. Ezzel örömet szerzel a kutyának. Egy életet mentesz ezzel meg! Egy kutya örökbefogadásával a menhelynek is egy kutyával kevesebb gondja lesz. Tehát nem vesztesz semmit és jó, hasznos dolgot is véghezviszel ezzel az életedben.
Ha valakinek menhelyi kutyája van az biztos, hogy megért engem. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!