Akkor semmi esélyem? Ne is próbálkozzak?
Nagyon szeretnék egy Jack Russel terriert és nézegettem is magamnak,de nem tenyésztőtől!Olvasgattam és érdeklődtem fórumokon,ahol okszor lehurrogtak,hogyha nem tudok költeni a kutyára 210 ezer Ft-ot,sőt 60-80-at sem,csak max. 45 ezret,akkor minek akarok ilyet szerezzek egy keveréket!Pedig ez a kutya pont illik hozzám!Imádom az állatokat és ők is engem szerencsére!De sajnos nem tudok egy vagy több havi fizetésemnek megfelelő összeget adni érte!Próbáltam már örökbe fogadni is fajtamentőktől,de egyik sem adta,mert dolgozom(8 órát)!A neten láttam rengeteg hirdetést ilyen kutyussal kapcsolatban,jóval olcsóbbak is és állítólag fajtatiszta jó-néhány!Persze ismerem a fajtát és ráismerek ha turpisság van benne!Nem szeretnék tk-t,nekem csak barátnak kell a kutyus!De mivel nem vagyok tenyésztő,annyira nem tudok a dolgok mögé látni és ráismerni az igazi JRT-re!Ezért keretem fel a fórumokat,hogy ha esetleg linkelek képet a kicsikről és azok szüleiről,akkor talán a jártasabbak tudnának segíteni,hogy tényleg fajta tiszta vagy sok pénzért akarnak átverni!
Remélem itt nem olyan hatát érek el a kérdéssel,mint a többi fórumon!Tényleg segítséget szeretnék és nem nagyképű,lenéző válaszokat!
Akkor rátérek az eredeti kérdésre!
Segítséget kérek!Ebben a hirdetésben jól érzem,hogy valami suttyonság van?Ez tényleg nagyon olcsó,ahhoz képest,hogy milyenek a szüleik!És olyan,mint valami lopott,fordított szöveg!UGYE? :S
Tény hogy vannak olyan emberek akik tenyésztenek,vagyis nem szaporitanak,de nincs tk meg szinte semmi.
De sajnos ezek az emberek vannak a legkevesebben és nehéz őket kiszúrni!Bár nem lehetetlen.
Tudod megértelek,hogy nem akarsz 80 ezret kutyára kiadni,meg stbstb.
Ha kitartóan keresel,biztos találsz olyan embert akinek van két darab,szűrt (akár törzskönyves) Jack Russeljük és lehozott tőlük egy egészséges almot és mivel nem add törzskönyvet meg stbstb ezért 'olcsón' adja a kölyköket,valószinűleg ha kitartó vagy találni fogsz is ilyet.
Sok hirdedést nézzek és sok össze kötettésem van,majd érdeklödők meg keresek kutyust Jack Russel Terriereket is és ha találok alamit akkor megmutattom neked,te pedig eldöntött,hogy megérie elmenni.
Milyen környéken keressek,mert gondolom nem akarod az egész országot átutazni?Kan vagy szuka?És fontos,hogy kölyök legyen??
Ha gondolod te is linkelj nyugodtan hirdetést és elmondhatom,hogy mit gondolok róla és kivesézzük majd a dolgokat..meg gondolom még más is olvassa a kérdést szóval..(:
Amit belineltél hirdetés az valahogy nagyon nem stimmel,a webforditó is jobban fordit..vagy nagyon töri a nyelvet vagy kamu..
Felakartam hívni őket,de még telefonszámot sem találtam..
Mi ez a hirtelen nagy segítőkészség????? :D:D:D:D:D
pff...
Mi ez a..
Jajj ezt nem mondhatom,b.unkóság,mert nem lepődtem meg.
pff.
Döntsétek már el,hogy mit akartak ha ezt csinálom az a baj ha azt akkor meg az!!
Ne válszoljak sehova soha többet vagy mi?
riita... csak kötekednek... annyi kérdésnél lehet ilyenekkel találkozni, én nem is szoktam figyelembe venni ezeket...
Az sokkal nagyobb tragédia nekik:)
Kevés örömük lehet az életben....
Hát találtam egy hirdetést...először a vad nevetés,később majdnem a sírás jött rám én sem vagyok szakértő kutya ügyben,de ez már nekem fáj...figyu
Ha nagyon nem találok megbízható eladótól kutyust,akkor még 60-80 elmegy!Azt kiadom még érte (mert még meg sincs de én már IMÁDOM):)
Hát jó lenne Tiszántúlról,mert a távolabb nekem már 10 ezren felül van a vonatjegy stb.
Tricolor kan kutyust szeretnék (de a színe nem olyan fontos)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!