Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek ilyen esetben ki...

Szerintetek ilyen esetben ki a hibás?

Figyelt kérdés

X póráz nélkül sétáltatja a kutyáját egy füves placcon, ami hivatalosan nem erre kijelölt hely de minden kutyás odajár és a legtöbben elengedik a kutyájukat. Íratlan szabály, hogyha el van ott engedve egy kutya futkorászni akkor nem mész oda más kutyával, mert nem tudod hogy hogy reagál, megzavarod őket, bármilyen kellemetlen helyzet adódhat. Ennek ellenére Y arra jön az ő kutyájával, pórázon. X kutyája még nem 100%-osan behívható, és odamegy Y kutyájához. Kitör egy nagy veszekedés, Y üvölt hogy X fogja már meg a kutyát, X próbálja de nem tudja és üvölt hogy Y minek ment oda ha látta, hogy nincs pórázon a kutya.

Szerintetek ilyen esetben ki a hibás? Szerintem mindkettőjük, mert nem teljesen behívható kutyát nem engedünk el, de ha látod hogy elengedett kutyával ott van valaki akkor nem mész oda hozzá, mert veszélyezteted a saját kutyádat. Itt egyik kutya sem volt agresszív, X kutyája nem bántott senkit és Y kutyája se csinált semmit, én kívülálló voltam és kíváncsi vagyok más kutyások véleményére.

2021. ápr. 4. 20:47
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
#30, nem én voltam, azért védem mert tudom hogy az ő helyében én is ezt tettem volna. Ha látja valaki hogy más ott van a kutyájával, akkor nem kell odamenni, vagy ha igen akkor ne akadjon ki ha odamegy hozzá a másik kutya. Ha nem tetszik akkor el lehet menni másmerre. Ezért adok igazat (inkább) X-nek.
2021. ápr. 5. 13:23
 32/35 anonim ***** válasza:
85%

Mi az, hogy nem kell odamenni? Egy nyitott közterületen? Miért ne lehetne odamenni? És miért ne lehetne elvárni, hogy ne engedje rá a neveletlen kutyáját?

Inkább ha nem tudja a kutyáját behívni, nem kell elengedni.

2021. ápr. 5. 13:31
 33/35 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, ha te is ezt tetted volna és szerinted X-nek van igaza akkor inkább tartózkodj a kutyatartástól, mert nem csak magadnak okozol bajt, de a kutyádat is veszélyezteted és miattad fogják az egyébként normális kutyatulajdonosokat is kollektíven utálni.
2021. ápr. 5. 13:47
 34/35 anonim ***** válasza:
91%
Egyértelműen X a hibás.
2021. ápr. 5. 18:17
 35/35 anonim ***** válasza:
72%
A pórázas gazdi semmit nem hibázott, neki is joga van ott sétáltatni a kutyáját. Nagyon undorító ez a jogtalan területkisajátítás.
2021. ápr. 5. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!